Evet tabiki. oynadığım oyun serileri genellikle Nintendo Switch'den oynuyorum çünkü en sevdiğim oyun serileri daha çok Nintendo'unu oyun serileri.1. Metroid2. The Legend Of Zelda3. Super Mario4. Megaman5. Sonic The Hedgehog6. Super Smash Bros.
emin ol zuladaki kadar yok, benim oyun grubum ful 20 yaş üstü. ve konu cocuk olması da değil grafik, silahlar, atışların kolay ve saçma olması, p2w olması bircooook şey var... kısaca çöp, 2 saniye bile oynamam :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33Pc varsa dolphin emulatordan wii, gamecube oyunlarını da oynarsın
Oyun serilerin liste gibi yazmam rağmen sürekli birleşik oluyor.
Önceden oynadığım ama artık korsan şekilde oyun oynamam.
Ne bileyim far cry, cod, serileri yok ya onda. Fifa da çok kalıtesız
O söyledin oyun serilerin sevmiyorum umrumda değil ama oyun için düzgün bilgisayar var fakat Nintendo Switch'i tercih ediyorum.
Keşke bende oynayabilsem
öğk
Herkes zulayı görünce neden böyle? 😂
kanka grafikleri cöp ve kitlesi cocuk :/
Ne önerirsin peki?
zula yerine cs go ya da valorant oynayabilirsin call of duty mobile de güzel.. ondan sonra pubg var onu biliyorsundur sdklsdf
Onlarda çocuk yok mu sanki 😂
emin ol zuladaki kadar yok, benim oyun grubum ful 20 yaş üstü. ve konu cocuk olması da değil grafik, silahlar, atışların kolay ve saçma olması, p2w olması bircooook şey var... kısaca çöp, 2 saniye bile oynamam :d
bu arada zula oynamak için sisteme gerek olmadıgı için cocuk bollugu var diğer oyunlar sistem istiyor pek cocuk yok.
Peki