Dark souls 3'teki Deacons of the Deep adındaki boss ilk oynayışımda illallah ettirmişti. Büyücü oynamak istemiştim ve o kadar kalabalık arasında boss'a vurmak imkansızdı. Alan büyüleri ise çok mana istiyordu. Gerçi sonradan melee bir sınıfla oynayınca hiç zorlanmadan geçtim ama ilk seferde az sövmemiştim :D
Hayvan gibi refleks isteyen ve kısmen acı çekmeni sağlayan oyunlar. Ninja gaiden, Bütün from software oyunları, god of war'ın new game plus'ta başladığın savaş tanrısı modu (sadece bu şekilde gerçekten zor oluyor)
Oynarken popişin çatlamalı yani ldskdlsk Gerçi son 1 yıldır falan oyunlardan baya baya uzaklaştım, yalan olmasın.
Ya şaka maka need for speed most wanted'daki en son polisten kaçış bölümü zorluyor aslında. :D Bayaa oyun oynadım gerçi de beni zorlayacak boss yoktu dead space serilerindeki bossların boss'u bendim :D gta serilerindeki bossların boss'u da bendim :D
Ben zor oyunları seviyorum ya sana eğlenceli ve zevkli zor oyun serisi önerebilirim çünkü oynadığın Nfs, gta gibi oyunlar zor değil ve pek eğlenceli değil bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14Hmm Dark Souls serisini oynamadım ama zor diye duydum fakat pek zorlanıcamı sanmıyorum
Denemeden bilemezsin :D
Artı, o bölüm büyücüler için zordu. Normalde baya kolay bir boss yani :)
tamam dostum ben oyunlarda çok iyiyim zor oyunlarda iyiyim, severim zor oyunları
Merak ettim knk zorluk seviyesinden kastın ne? Hani, zorluk senin için ne ifade ediyor? Bir iki oyun örneği verebilir misin?
Benim için oyun zorluğu deneme ve yanılma ifade ediyor, oyun örnekleri Megaman, Ghosts'N Goblins
Hmm Anlıyorum.
senin için oyun zorluğu ne ifade ediyor peki
Hayvan gibi refleks isteyen ve kısmen acı çekmeni sağlayan oyunlar. Ninja gaiden, Bütün from software oyunları, god of war'ın new game plus'ta başladığın savaş tanrısı modu (sadece bu şekilde gerçekten zor oluyor)
Oynarken popişin çatlamalı yani ldskdlsk
Gerçi son 1 yıldır falan oyunlardan baya baya uzaklaştım, yalan olmasın.
popişin diye çevirmiş site dlskdlskld
Hmm cool dostum ama Megaman onlarda daha zor diyebilirim
Bayaa oyun oynadım gerçi de beni zorlayacak boss yoktu dead space serilerindeki bossların boss'u bendim :D
gta serilerindeki bossların boss'u da bendim :D
Hmm zor oyunlar oynasan senin zorlayacak bosslar olur diye düşünüyorum
Fazla zor oyun oynamam ya. Oyunlarda medium seçeneğini seçerim ben ne zor ne kolay :D
Ben zor oyunları seviyorum ya sana eğlenceli ve zevkli zor oyun serisi önerebilirim çünkü oynadığın Nfs, gta gibi oyunlar zor değil ve pek eğlenceli değil bence
gta 4'ü oynamak nasip olmadı. Ölmeden oynamak istiyorum 😂
Ya gta'dan banane ben sevmiyorum ki, biraz zor eğlenceli ve zevkli platform oyunu önerebilir istersen
öner kanka da sinir olursam silerim 😂
Megaman serisini dene çok iyi bence sabırlı oyna rage quit atma benim sevdiğim oyun serileriden bir tanesi
peki
tamam oynayacaksın demi
Bakalım 😅
Oyna uzun oyunlar değil zaten, Megaman serisine hangi oyunlarla başlayacağın söyleyebilirim istersen
bir bölüm oynar geçerim 😂
Okay sadece bir bölüm yani, megaman benim için çok zevkli ve eğlenceli gta gibi serilerden çok daha iyi bence
Yaaa ben küçükken oynadım bu oyunu yaaa :D
Ben bunun hepsini oynayıp bitirmiştim :D
Oynadın mı? hepsi derken kaç oyun bitirdin ki
piyasada ne kadar megaman oyunu varsa oynamıştım :D 2008 ile 2015 arasında
Megaman serisini oynadıysan neden oynadım demedin demek ki megaman oyunu bitirmedin sanırım
ya yenileri çıkmış üzeirne vir de oyunun adını unutmuşum ben
Tamam hangi megaman oyunların bitirdin peki, ben ana serideki nerdeyse tüm oyunları bitirdim
2015'e kadarki hepsini :D
Bitirdiklerin bir kaçın neden söylemiyorsun ama neyse
hatırlamıyorum ki dostum ama güzel oyundu :D bosları ayrı güzeldi ;)
hatırlanacak bir şey mi var, örneğin Megaman 2 ve Megaman 3 bitirdim diyebilirsin
Shadow Of The Tomb Raider { Doctor pedro dominguez}
Max Payne 3 {Victor Branco}
Megaman ile kıyasla biraz kolay bosslar bunlar sanırım
oyunun zorluk seviyesine göre hiç kolay değil
Kolay değildir sanırım ama Megaman gibi zor da değil o yüzden öyle dedim
Tamam ama ben boss derken oyunu kötü karakterin diyorum
Balık şeklinde uzay gemisi bosstu o, canı düştüğü zaman üzerine geliyir ve sana tek atıyordu.
Oo güzel boss canı düştüğü zaman tek mi atıyordu merak ettim oyunu
Nokia 3310 oyunu.
Tamam baktım oyuna sonra oynarım
Nasıl yani hayır ben sana yenmekte en çok zorlandığın oyunu boss neydi? diye sordum
Oynamıyorum işte bu tür oyunları ben başka oyunlar oynuyorum
Sen soruyu anladın mı? Boss derken Super Mario serisi de prensesi kaçaran bowser var ya onu yeniyorsun sonra prensesi kurtarıyorsun onu gibi boss yani
Anladım ben soruyu
Tamam senin oynadığın oyunlarda boss yok demek ki
Aynen
bosssuz oyun mu olur ya kötü karakter olmalı bir oyunda bence
Ben kelime oyunları oynamayı severim hem olur tabi neden olmasın ki
O oyunlar öyle olmalı sanırım ama hikayeli oyunlarda boss olmalı bence
Bilmem olabilir
Hikayeli video oyunlarında kötü karakterleri seviyorum benim düşüncem bunu
Zevkler tartışılmaz
Senin oynadığın puzzle oyunları dimi onlarda olmaz zaten
Kelime oyunları puzzle değil
Değil ama onu gibi bir şey o da normal oyun çünkü