takılan yerlere göre değişiklik gösteriyor ama öyle bir yerde kalıyorum ki veya kısa bir ger sayıma maruz kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum çıldırıyorum bakmazsam kafayı yerim
ha eskiden internet yoktu eski oyunları bakarak değil çözerek geçiyorduk ki yıllarca geçmek için uğraştığım oyunlar oldu ps1 konsolunda hatta oynamayı bile reddetmiştim artık
Tabiki daha iyi, The Legend Zelda, Metroid, Super Mario gibi Nintendo oyun serileri çok daha iyi bence, onların yaptığı oyunlar en zevkli ve eğlenceli oyunlar bence
Oyunları YouTube'dan izlediğim için ve YouTuber'ların geneli de Pc veya PS oyunları oynadığı için, daha doğrusu onları gördüğüm için o oyunları pek bilmiyorum ama illa ki güzellerdir. Sonuçta Mario serisi dünyada en çok satan oyun serisi diye biliyorum.
Sen hiç duymadığın mı The Legend of Zelda serisini o da Super Mario gibi çok popüler inanlımaz devrim niteliğinde oyun serisi, başka oyunlar esinlendi The Legend Zelda'dan bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13ama sadece o takıldığım yere bakarım
Cool ben bakmam ne kadar sürese sürsün zaten çok sürmüyor genelde
takılan yerlere göre değişiklik gösteriyor ama
öyle bir yerde kalıyorum ki veya kısa bir ger sayıma maruz kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum çıldırıyorum
bakmazsam kafayı yerim
ha eskiden internet yoktu eski oyunları bakarak değil çözerek geçiyorduk ki yıllarca geçmek için uğraştığım oyunlar oldu ps1 konsolunda
hatta oynamayı bile reddetmiştim artık
Hmm evet, ben dedim gibi kendimi çözmeyi tercih ederim
yani o da bir seçimdir
yani bende demiyorum ilk takılmamda hemen bakarım diye
çözmeye çalışırım denerim kendim yaptığım için daha mutlu olurum
ama çözülecek gibi durmuyorsa mecburen bakarım
çözülecek gibi durmuyorsa bakman normal tabi tercih meselesi
yani :)
Evet bir oyunda takılmak sıkıcı olabiliyor bir süre sonra anlayabiliyorum
Hmm ben bakmam ya
Nereye gideceğimi bilmeyince veya ingilizcem yetmeyince mecbur ahalsös
ben ne kadar sürese sürsün bakmam zaten çok sürmüyor
İyiymiş.
Hele Nintendo'unu oyunlarından imkansız onların oyunları çok önemli
Onların oyunlarını bilmiyorum; PlayStation özel oyunlarını severim.
Bilmiyorsan eğer Nintendo'unu oyun serileri en iyisidir bence PlayStation'daki oyunlarda çok daha iyi
Öyle diyorsanız.
Tabiki daha iyi, The Legend Zelda, Metroid, Super Mario gibi Nintendo oyun serileri çok daha iyi bence, onların yaptığı oyunlar en zevkli ve eğlenceli oyunlar bence
😊😁
Ne oldu dostum oynasan katılırsın bana PlayStation'daki oyunların zorluk seviyesi olarak bile daha kolay
Oyunları YouTube'dan izlediğim için ve YouTuber'ların geneli de Pc veya PS oyunları oynadığı için, daha doğrusu onları gördüğüm için o oyunları pek bilmiyorum ama illa ki güzellerdir. Sonuçta Mario serisi dünyada en çok satan oyun serisi diye biliyorum.
Sen hiç duymadığın mı The Legend of Zelda serisini o da Super Mario gibi çok popüler inanlımaz devrim niteliğinde oyun serisi, başka oyunlar esinlendi The Legend Zelda'dan bence
Duydum ama izlemedim.
İzleme spoiler olmasın
Oynayamayacağım ki, en iyisi izlemek. 😄
Neden Nintendo konsolu alıcan oynarsın
Para yok.
Nasıl paran yok Nintendo Switch daha ucuz bilgisayardan
Ucuz olsun olmasın para yok reis, sigara olmuş 22 lira.
Tamam dostum
Sana iyi oyunlar kanks.
Hangi oyun o peki
Darksiders çok zorlamıştı beni
Hmm ben Darksiders oynamadım ama zorlanıcamı sanmıyorum çünkü ben çoğu oyunlarda iyiyim
Bulmacali bilmeceli oyunlar da karışıklık olabiliyor.
Evet ben Bulmacali bilmeceli oyunlarda iyiyim zaten öyle oyunlar çok bitirdim
Tebrikler
Teşekkürler lol ve benim oynadığım en karışıklık oyunlardı bence
Guide'cı
Tabi😂
Guide'cı olma kendini geç göster oyuna kimin patron olduğunu