Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ölmedi ama çok sevdiğim bir karakterdi son çıkan CoD oyununda da Price diye ponçik bir tip koymuşlar aşırı moralim bozuldu 😞
ben 2016 da falan oynadım makarovu öldürdü sonda duabide baya efsaneydi. gökdelende cam kırıklarının içinde sigara içmesi. bide o arak plan şarkısı beni acaip duygulandırmışdı.
Evet o kadar çok güzel oyunlar var ki senaryosu zaten 2-3 saatlik filmlere sığmaz. Ancak öyle kötü oyundan filme çevrilmek istenen başarısız eserler oldu ki bunlar umudumuzu kırdı.
Mesela aklıma gelen başarısız örnekler Silent Hill - Resident Evil (bu fena değildi) ve Doom.
Herhalde bütün bu olanlar sektör farkından kaynaklanıyor. Hamurları mayaları uymuyor oyundaki o etki verilemiyor olsa gerek.
Ben hangi oyunu isterdim derseniz biraz ilginç bir oyun derdim
Oyunun adı: To The Moon
İzometrik ve neredeyse atari grafiklerine sahip bu oyun. Bu kadar basit ve az yer kaplaması ya rağmen inanılmaz bir hikayeye sahip.
"Hiç bir oyunda ağlar mısın?" deseler bir bunda bir de The Walking Dead'deki malum ölüm sahnesinde ağlayacağım hiç aklıma gelmezdi.
Bu oyunda öyle bir hikaye varki spoiler da vermeden anlatmak mümkün olmaz. Grafikleri yüzünden burun kıvırılan bu oyuna bir film çekilse bu oyun satış rekoru kırardı ki zaten mevcut satışı da oldukça üst düzeyde.
Herkese iyi oyunlar.
Saygılarımla.