En İyi Erkek Görüşü
Ölüm ani olsada dostluk baki kalır.
Yaşam son bulsada anılar taze kalır
Nice dostluklar ve hatıralar olması ile iyikü varsınız
@-Rebullavanda1 başımın tatlı belası
@HayatKısaKuşlrUçyr başımın en tatlı belası
@betyyyy istanbulun deli sultanı
@fileliçorap sen biliyon zaten 😊
@GENETİKKIYAMETTTTTTT karşim sen bilin3|10|0- Hepsini GösterDaha Az Göster
@GENETİKKIYAMETTTTTTT evlendim valla herifime söylerim senin genetiginle oynar:))
Birden ölü koktu ortalık :)) o kim yahu?
Ben tanımıyoree. @GENETİKKIYAMETTTTTTT@fileliçorap hayırlı olsun muradına erdin sonunda enişteye soyle avukat lazım olursa ucretsız halletrebılcem yerler var hemde sana beş kurus bir şey bıraktrmamacasına :))))))))
@fileliçorap sen ne ara evlendin kız hani bizi çağırıyordun @genetikkıyamettttttt ile
@GENETİKKIYAMETTTTTTT ben akıllı kızım evlendikten sonra aldirdim tüm malları; ) hem bulmuş benim gibi kızı opsun başına koysun:p
aslan kardeşim sen kız mılletını tanımıyomusn anca car car laf yaparlar sen ınanmışmıydın cağıracağına :))))))))
@GENETİKKIYAMETTTTTTT biliyodum zaten bizi çağırmayacanı oyaladı resmen @fileliçorap
@fileliçorap dam işini sen napıcan ben oraya geldiğimde dam manyağı yapardım sen yeterlki cağırsaydın :))) davtiyede evlilik cuzdanıda getirin mı yazyodu :)))))
@fileliçorap madıra çalştrmıyoz ki oyle her ıstediğin damı getıreyım haaa söyle yapardık sen bı dam goztrırsın ben onu getırırım :))))
@HayatKısaKuşlrUçyr biliyosun sen. Biliyosunda bilmemezlikten geliyosun çahalll :))
@HayatKısaKuşlrUçyr olsa şaşardım zaten kadın milleti değilmisiniz hemen trip... Bu tribi bulup ortaya çıkaranı bir bulsam varya...
En İyi Kız Görüşü
@Nickim-kocaya-kaçtı tatlı kaçık iyiki tanımışım,
@patentsizim patentsizlerin babası iyiki var :))1|00|0- Hepsini GösterDaha Az Göster
Vede siz ks beşten fazla izin vermediği için sizide yazdım
@affedilmeyen antebin yakışıklısı
@coffein seni her ne kadar tanımasamda 😕