En İyi Kız Görüşü
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Bari nickini kismetli bedevi yapsaydin nickten bile ugursuzluk akiyo 😂😂
İnan bana günde en az 5 kez dua ediyorum ama Allah en hayırlısı için saklıyor dualarımı galiba. :) Ben de o hayırlı kısmeti arıyorum nerdedir Allah bilir :)
😂😂😂😂😂 cok komiksin belki de öyledir. Geldiğinde nerdesin kız 26 yıldır şapşal seni aramaktan imanım gevredi derim 😀😀😀
İnşallah dogru ve hayırlı kişidir. Şanslısın. Ben duygusal manada hiçbir zaman doyuma ulaşamadım. Yani ergenlik geçti gençlik geçti amane sevildim ne sevebildim. Her insanın başarılı olduğu ve başarısız olduğu şeyler var. Ben duygusal manada karşı cins konusunda hep en beceriksizlerden oldum... Benden 3 yaş küçük erkek kardeşimin 2 yaşında kızı var. 6 yıllik birliktelikten sonra evlendi ben ise 5 aydan uzun süre bir beraberliğim bile olmadı... Çok acı... Evlenmiş olarak kendimi hayal bile edemiyorum artık o seviyeye geldi... Neyse kardeşim kafanı şişirmeyim. Mutluluklar dilerim. Günaha girmeden sevin birbirinizi sabrederek...
Hep aynı şeyleri duyuyorum belki 6-7 yıl oldu hep aynı şeyler. Bişey değişmiyor. Neyse bosver
Yasin kac mi :) küçük muyum sence? 26 yaşındayım ve bu yaşıma kadar adam gibi bir ilişkim olmadı benim küçüğümun 2 yaşında kızı var diyorum. Yaş 30a merdiven dayadı hayatıma doğru düzgün kimse girmedi. Hep iyi niyetli olmaktan belki de bu devirde kızların istediği bile başka. Hayatım boyunca gittiğim her yerde her ortamda hep başarılı oldum taktir edildim keşke senin gibi olabilsek dediler başka alanlarda ama aşk konusunda yoldaki dilencinin balici tinercinin sevdiği onu seven vardır ama bende yok.
Senin görüşün var mı?
Üzüldüm adına
Niye kendi ağzın yok mu.
Bence kendin için dua et. Hayatındaki şeyleri sırala mesela.
Ilk sınav sonra es. Vs gibi
Çevrende kapalı olmayan insanın bulunması d çok garip. Artık her yerde varız yani.
Ben ediyorum zaten. :) bir müslümanin başka bir müslüman için ettiği dua kendi duasından hızlı ulaşır o yüzden istedim ;) sıralama bellj aslında iş ve ardından evlilik ama evlenecek kişiyi de bu sürede bulmak gerekir ki işten sonra evlilik olsun yoksa 30a dayanır yaşım o kişiyi bulmak için bu yıl atanamazsam.
Kapalı kız var yanlış anlaşıldım galiba. Dışarda çok hoş kapalı kızlar görüyorum ama hiç tanımıyorum ki yani aile çevremde falan yok öyle. Hiç tanımadığım o kızlara da gidip acilsam olur mu ne diyebilirim ki...
Es bulunur ama ne kadar çok bağ olur arada sevgi ne kadar olur her bakımdan insanın içine ne kadar siner bunlar çok önemli. Ben bir kere olsun bir ömür sürsün bir seveyim ki gözüm kimseyi görmesin istiyorum çok hayalperest yaklaşıyorum belki de bilmiyorum... Bir de şu var elbette eş kaderde varsa olur ama insan sevmek sevilmek istiyor belli bir yasa gelip yalnız olunca üzülüyor. Sadece kendisi değil çevreden de sürekli yok mu bir kız yok mu evlilik düşüncesi vs sözleri duymak insanı artık daha da kötü hissettiriyor... Bunu ailemden bile duyuyorum annem ve ablam beni hemen evlendirme peşinde mesela
Ablam ev hanımı olduğundan pek yaş olarak bana uygun tanıdığım yok. Bu aralar 2 kişi söylüyor ama bişey yapmıyor mesela şurda söyle bir kız var git bir şekilde tanış diyor ama bunun dışarda sokakta gördüğüm bir kızla gidip tanışmaya çalışmaktan bir farkı yok
zengin bulrusam evlenicem ben sadadszfz
Zengin erkek arayan kızlardan ciddi ciddi tiksiniyorum. Zenginlik Allah verirse olur vermezse olmaz evlenirken her erkek zengin olacak diye bir şey mi var. Neden birlikte çalışıp çabalayıp zengin olalım diye düşünen kız yok? Neden hep hazıra ve rahatliga konma isteği?
yok ya korkuyorum iyi boyle
Yaş 27 ise sınırdasin benden demesi. Belli bir süre sonra erkekler çıtır genç kız arıyor yaşı 25i geçenlere talep olmuyor ya da 35-40 üstü onlara talep oluyor...
Evet ama erken.
Sevgili veya sevdiğin birisi olduğunu düşünüyorum. Çok defa denk geldim senin yorumlarına öyle diye hatırlıyorum. Türk Kızı. :)
Yok kesin sensin. Çünkü Türk kelimesine karşı zaafım var. İçinde Türk geçen hiçbir şeyi unutmam. Kesin sendin.
Valla benden sana tavsiye, hiç burda düşünme evliliği. Çünkü düzgün birini bulamazsın, bulsanda elbet bir yamukluk görürsün. Iyi düşün.
Vardır burda da iyi niyetli bu düşüncede insanlar ama dediğin gibi bana denk gelmesi zor belki de
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Hahaha :) kardeşim KismetsizBedevi olduğum için açıkça yazdım cidden kismetsizim ya aşk konusunda karşıma bu yaşıma kadar aha bu dediğim insan çıkmadı.