En İyi Erkek Görüşü
- Hepsini GösterDaha Az Göster
iyi yapmışsın ama birde suratına kapatman gerekirdi o zaman daha iyi bir bitiriş şekli olurdu
Ya Zaten önce bunu yaptım. Böyle mesafe koymamıştım ama hiçbir şekilde iletişim kurmadım bir süre. Bir gün kendisi mesaj attı. Onun üstüne konuşmaya devam ettim aklı başına geldi diye. Ama anlaşılan hata etmişim. :-(
Senin görüşün var mı?
Aynen iyi yapmissin. Bugun senle fizigin için birlikte olan senden daha iyi fizige sahip birini görünce bırakır seni
Bence kotu yaptin!
bir zamnlar konusmadigim biri vardi arkadasimdi ama konusmuyodum kızgındim sildim numarasini aradi bir gun actim tabi acana kadar bilmiyodum o oldugunu sorun olmadi yuzune kapadim ama yinede aradiginda o ariyo diye bilmek lazim
Seni fiziksel yönden isteyen birinden uzak durmak senin için daha sağlıklı. Karşındaki kişi çok açık sözlü ve arsız anladığım kadarıyla. En doğrusunu yapmışsın.
Yola gelmesini neden bu kadar istiyorsun ki? Sana rol yapabilir ta ki amacına ulaşana kadar. Sonrasında üzülen yine sen olacaksın. Hiç bulaşma derim.
Ağzının payını vereceksen sözle değil tavırlarınla "Ben senin bildiğin kızlardan değilim" imajı yaratmalısın.
o yola gelmez hanım efendi adam niyetini ağzıyla söylemiş daha ne yapsın
evet çok açık ve söylemiş. kızlara bu yüzden şaşırıyorum bilerek hataya düşmeye çok meylediyorlar
peki size bir soru: sizce neden size karşı duygusal birşey hissetmedi. cevabınıza göre size erkekleri tanıyıp tanımadıgınızı söylicem
Çünkü Bazı şeyler için acele ettim. Onu elimden kaçırmaktan korktum. Bu da Bazı şeyleri başlamadan bitmesine sebep oldu.
o sizi hiç beğenmemiş. beğenseydi o kelimeleri sarf etmesi mümkün değil. onda size karşı arzu yok şehvet var oda hormonları icabı sizsiniz diye değil
Bilmiyorum. Geçenlerde benden böyle bir şey istediğinde kabul etmedim. Başka kız yok mu dedim. O da Seninle iyi olur diye düşünüyorum dedi. Ama ben yine de kabul etmedim.
hanım efendi çok özür dilerim ama ben sizin yerinizde olsam tokatlardım onu. çokda hanzoymuş arkadaş. kızlar veriyor bunlara aklım almıyor yaa
peki o sizinle bişeyler yaşayabileceğini nasıl anlamış kahinmiymiş. ya da sizmi gevşek davrandınız neye istinaden sizinle sevişmek istedi
Sanırım ben gevşek davrandım. Onu kazanabileceğim umuduyla. Sonra mesafeli davranmaya başladım ama anlamadı sanırım.
tecrube olmuş size ders almalıyız yasadıklarımızdan. ama insallah sizden faydalanmamıştır. böyleleri kar sayar çünkü
cvp gelmediğine göre olan olmuş. ama üzme canını bazı tecrübeler zor satın alınıyor
ben her anlamda evliliğe hazır durumdayım 178cm boy 77kilo 32 yasında görunuyorum tesetturlu bı hanımla evlenmek istiyorum tamamen ciddi manada tanımak isterseniz cok memnun olurum
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Adam aradığımda bunun için mi aradın dedi. Ben de Evet bunun için aradım dedim.