Normalde erkekler yazar galiba, kizlarin yazdigini pek duymadim.
Mesela, isminiz bir garipmis veya onun gibi birsey diyip bir yoklamak istiyorum, belkide sevgilisi vardir...
Ayni durumdayim ve bende yazdim ilk adimi erkek atar diye bisey yok gerci benimkinin sevgilisi varmis ama olsun :) yaz soyle kader cesurlara guler unutma
Bu adimi genelde erkekler atar aslinda yanlis her iki taraf hoslandini soyleyebilir bencede yaz bisey kaybetmezsin iyi aksamlar tskler.
Senin görüşün var mı?
Ben birni çok begenmistim senin dediğin gibi. bn yazdım.3 yıl sürdü iliskimiz. bence yaz söyle. Senden hoslandim yarışabilirmiyiz de
wow baya surmus.. ya erkekler hemen damgalamiyormu kizlari? bundan korkuyorum, basit gorur veya bu kiz kesin herkeze yaziyor der belki. normalde kendime guvenirim ve hep erkekler yazar veya ister, ama benim istedigim tip olmuyor iste
Aynen bende senin gibi dusunuyordum. dedim ki ben seçilmem secerim :D hiç kimseden kolay kolay hoşlanmadım. bana yazanları umursamadim. seni gordum beğendim tanismak istiyorum dedim. oda beni görünce dünden razı tabi. bir kadının ona yazmasi hoşuna gitti.:) ne diyeceğini boşver içinden geleni yap
yazma bence.
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Henuz cevap gelmedi. Bir saatdir bekliyorum :/