En İyi Erkek Görüşü
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Peki bir kez olsun kendine; "ben bunları demesi nasıl bir açık verdim?" diye sordun mu hiç? Kapaliyim diyorsun ama içkiye davet ediliyorsun. Ayrıca bir erkekle nedir bu sulu ve cıvık konuşmalar? Şuursuzluk var sende... Hakaret etmek gibi bir derdim yok, haddim de değil ama önce kendini sorgulamalisin...
Bence onun bunları demesi kadar, senin ona bunları diyecek cesareti sunman da sorun... Bir kapali kıza, hiç kimse bunları bırak demeyi, hayal bile etmemeli
farkında olmadan cesaretlendirmişsem bilemem. bazı tipler her hareketten cesaretlenebilir. biraz kişilikten kaynaklanıyor. okuldu işti dershaneydi derken birçok erkekle muhatap oluyoruz. her insana tutumum yaklaşık aynı. onun yanlış yorumlaması beni direk cesaretlendiren ya da şuursuz yapmamalı bence
Hanım kız, seni suçlamak gibi bir derdim yok. Sadece meselenin bir de bu boyutu var dedim. Pat diye iletişimini kes ve bir daha konuşma mesela. Ne cüret bunlar :(
ne demek istediğini anladım ama kesemedim bir türlü iletişimi. yine de tekrar deniycem sağ ol
Bunu kendin için yap lütfen. Kendine olan saygını kaybedersin yapmazsan. Sen tesettürlusun ve daha da muhafaza edilmeli, değerlerin.
bana rahatsızlık veren de bu zaten. ama malesef ne kadar tesettürlü örtülü mesafeli de olsan karşıdakinin zihniyeti kirliyse her şekilde davranabiliyor. bu değerler herkese verilmeli
Elbete Lâkin sana ve senin gibilere bir tık daha fazla verilmeli... Kardeşleri ve annesi kapalı birisi olarak, üzülurum buna çünkü
ya belki gerçekten yakın arkadaşı olarak görüyodur takılıyodur içmeye davet ederken ciddi miydi çok
Senin görüşün var mı?
erkekler böyledir bence bir şans ver. herkes bir şansı hakeder. eğer seviyorsa bırak göstersin sevgisini. sonra buraya yazanları görüyorum efendim doğru kişiyi bulamıyorum diye yazan. şans vermezseniz nasıl doğru kişiyi bulacaksınız. bırak sana kendini ispatlasın.
adın merveymiş :) onu öğrendik. ya hemen öyle yapıyor diye de o şekilde yargılamamak gerek. doğası nasıl acaba, belki karakteri öyledir. gerçi içmeye davet etmesi ne bilim biraz saçma geldi ama
ya kanka dediğin kişinin telefonu kapatırken "beni fazla düşünme" demesi insanı işkillendiriyor. gerçi evet biraz karakteri öyle
hele bir ağızını yoklaç kız muhabbetine gir. başka bir kıza yönlendirmeyi dene. bakalım yönelirse sıkıntı yok. birden fazla kıza ynelirse şerefisizdir. sana da gerçekten yürüyorsa yavşaktır :)
salla ya :D baktın ki sana hallenmiyor, hayatında sıkıntı yaratmıyor. şimdilik orta şeker sürdür dostluğunu. durduk yere de çıkartma hayatından :)
Senden İlgi bekliyor Senle ilişkini daha yakınlaştırmak istiyor Alkol ise Son çaresi muhtemelen asdasdff :D
şimdi çok başörtülü gördüm efesin dibine çadır açan bundan başka açık ol konuş. sen kardeş gibi görüyorsun o nasıl görüyor seni kardeş gibimi acaba
bir kız ve bir erkek yani ateşle barut hiç bir zaman samimi birer arkadas olamaz illaki birinin içerisinde bişeler olur
Erkeklerle kanka olma yakın davranma biz vucudumuzda bir deliyle yaşıyoruz akli yok fikri var sonuçta
ooo fena.. ben kardeşim dediğime öyle yapamam tamam takılırım laf atarımda içmek kadar değil yav
kanka ayağına yürüme
Olabilir.
Sakin ol hacı, her kuşun eti yenmez de
verme sakın
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
sorguladım, benim bir erkek kardeşim var ve onunla aynı sohbet vardı aramızda. başlarda bacım kardeşim diye hitap ediyordu aniden böyle oldu. İçmeye davet edilmem konusunda benim kapalı olup olmamam veya şuursuz olmam değil mevzu. Onun benim gitmeyeceğimi bilip yine de çağırması. ayrıca bu "sulu" konuşmaları yapan ben değilim karşı taraf. ha mesafe koymayı dene dersen, onu denediğimde de sen bana küsemezsin tepkisini aldım. benim başörtüm asıl sorun değil yani