En İyi Erkek Görüşü
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Biliyor musun buraya yazdıklarını aynısını ona yaz. Inan daha samimi gelir ona. Şansın da artar.
Biraz ara girsin bir hafta falan ondan sonra gerçek hesabınla yaz ona. Kaybedecek bir şeyin yok.
1 ay oldu belki de. Hakkaten yazayım mı yaa heyecan yapıyo insan biraz da korkuyorum. Sanki nolacaksa
Yaz ama yazmadan önce umutlanma. Kendini en kötü ihtimale hazırla. Ve doğal ol. Içinden geldiği gibi davran.
Senin görüşün var mı?
Faceden birine yazarken fake hesap olmadığına inandırman lazım birde öyle hemen inanmaz sadece doğal olmalısın ve biraz ısrar etmelisin bence sana güvenirse ancak cevap verebilir. Malum günümüzde hertürlü dolandırıcılık mümkün kimse kimseye güvenemiyor
yani öyle düşünme ihtimalinide sadece gerçek face hesabınla ve samimi bir şekilde herşeyi olduğu gibi anlatarak bir ihtimal çözebilirsin
Muhtemelen öyledir diye düşünüyorum ama yinede ona yaranabilmek için kendini basitleştirme dikkat et
Aslaaaa ☺ kasılırsa buz gibi soğurum zaten. Hadi bakam göreyim beni. Nolack merak ediyorum. Zortlarsam yazarım buraya 😁
Bir miktar ürkek ama içten geldiği gibi sözcük bulunup yazıldı yollandı fakat hala görülmedi :)
Diğer mesajlar klasöründedir teeee aylar sonra görevek belki de öf şimdi de beklemesi var hehe
gördüğün profilden veya bir fotodan etkilenmen zaten çok abes bir şey şahsen görürsün amenna derim ama sen sosyal ortamdan flan diyorsun bence yapma bu yanlışı
Foto videosu sesi ve hakkındaki bilgiler sayesinde daha da ilgimi çekti. Yüzü gülüşü gözleri insanın hayalindekü tiple benzer olunca kafaya takılması normal bence. Sizce değil mi?
bir yerde haklısın ama sonuçta yanıldığını ve keşke hiç böyle bir şey yapmasaydım ya da hiç bu mesajı yollamasaydım olursa sonuç
denemek yanılmak ya da denemek mutluluğu bulmak güzel gibi bir şey görünsede karşındakinin senin bu samimi duygunu su istimal etmesi ne kadar doğru olur sence? artık bundan 50 ya da 60 sene önceki gibi değil hayatta hep bir aksiyon vs var insanlarda o yüzden ben tavsiye etmiyorum bu sadece benim bir düşümncem
Hem kolay hem zor. Şahsıma uygun değil ve yaparsam yanlış anlaşılmam muhtemel. Yine de dopru sözcüklerle en azından kafama takmaktan kurtulacak bir adım atmak da iyi olabilir diyorum. O sözcüklere karar veremiyorum. İnsan tanımadığı birinden ne duyar da saygı samimiyet çerçevesinde cevap verir bilmem ki
İşte Burda senin onun amacını ele verecek sorular sorman devreye giriyor bende şahsen bir erkek olarak erkeler olduğumdan cevap veriyorum erkeklerin akıllılarında ince detayları düşünmen lazım onların düşünemeyeceği gibi konuşmak karşılıklı satranç gibidir senin yaptığın hamlenin her zaman 3 ya da 4 ilerisini düşünmen gerekir
Sen olsan nasıl bir cümle olsa ciddiye alır merak ederdin? Laf olsun diye değil de gerçekten niyetimi olduüu gibi anlamasını sağlayacak ne demeliyim? İlk sözcük ve giriş önemli gerisi gelir çünkü
Önce onu sosyal ortamların çoğunda arar bulurum sonuçta adını soy adını biliyorsun Nasıl biri ve Nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğunu araştırır ve ona göre bir soru oluştururum zihnimde biliyorsun ki sosyal bir ortamda insanların çoğunun bir sen fazla noktada hesabı var
Sana burdan şunu yap desem sıkıntı çekebilirsin önce dediğim gibi bir araştırma yapman gerekiyor gerekirse sosyal çevresinde onun öncesinde bayan arkadaşlarıyla bir muhabbet kurmaya çalış sonrası zaten gelir
İnternette kaydının olduüu herşeyi buldum. Kız arkadaşları çok ama sevgilisi yok belli. İki kız kardeşi var bir tanesine instagramdan yazdım cevap gelmedi. İnstagramda mesajlar göürnmüyomu noluyo anlamıyorum. Hatta ona da öylesine bişey yazdım ünlü birine benzettim vs gibi. Ama o da gçrmedi. En iyisi face ama bir erkek glrüşü almak için burda açtım konuyu. Araştırmalarım tamam işe ne zaman başladığına ünisine işyrine memleketine kadar herşeyi biliyoeum ama soru bahanesi bulamadım. Dolaylı değil de doğrudan niyetimle karşısına çıkmak istiyprum ama ne yazacağımı bilemiyorum
Ailesinden önce yakın arkadaşlarıyla bu durumu paylaşmaya çalış sonra zaten onlar seni ailesine yönlendirir
Zor işler bunlar ya. Bende de şans olsa teee bilmem kaç km uzakta değil de dibimde bulurdum herhalde ☺
Bilemezsin ki sonuçta bir şeyleri kafana koymuşsun ona göre yolunu çizmen gerek benim anlamadığım nokta senin bu kadar bağlanmanı ve bunu takıntı haline getirmen nedir
Takıntı değil ki. Sadece denemek. Ulaşabilirsem tanımak ve gerçekte nasıl biri olduğunu anlamak. Belki hiç umduğum gibi değildir.
Bunun için birinden yardım Alman gerekiyor yine aynı noktaya geldik bak en yakını ulaş ve sorunu çöz ama bunu fakir hesapla değil gerçek hesabınla yap
Ona yakın olanın kim olduğunu bilemem ki. Sadece iki kız kardeşi var ama tepkilerini bilemem
Bak burda şunu yapman gerekiyor bu kullanıcının hesabı tam olarak gizli bir hesapmı yoksa yaptığı yorumları vs görebiliyormusun eğer görüyorsan olay basit buna göre oralarda çok yorumunu gördüğün birinin üstünden yola çıkmaya çalış
Senin durumun vahim ozaman farklı bir yol bul diğerlerinden illaki bir sonuca erişebilirsin ya da erkek bir arkadaşından ona ya da onun çevresinde birine arkadaşlık isteği yollaması konusunda ricada bulun
mantıksal olarak düşündüğünde senin bir bayan olarak bu şekilde duruma yaklaşman la benim bir erkek olarak yaklaşmam arasında ki fark diyelim dedektif olayını ama inan senişn sorduğun soruyu soran ben olsam ve sen bayanları tanıyan biri olark benim düşündüklerimin benzeri yönlerde beni yönlendirmeye çalışırdın gibi geliyor bana
Merhaba diyerek başla. Sapık sanmaz.
Belki kaderindeki kişi o bile olabilir.
Kendimi onun yerne koyuyorum da. Bazen faceden geliyo öyle mesajlar ama okumadan siliyorum :( birinin ahı tuttu sanrım
Sizde bu düşünce neden oluyor bilmiyorum ki, kız mesaj atarsa sapık sanılıyor sizde
Anlamadım ki kız erkek olmakla alakalı değil. Sosyal medyanın verdiği bir izlenim bu. Herkeste olabilir sapık düşüncesi. Sapık derken de şöyle. Çapkın gibi yani. Öyle düşünmesini istemem
Bence de faceden falan iletişim kurmak istemek normal. Çünkü artık insanlar sokakta karşılaşmıyor herkes nette iletişim halinde. Herkes kötü niyrtli olacak diye de bişey yok ama ne bileyim byan olduğum için hatalı bir davranış olabilir yanlış anlaşılırım diye çekiniyorum. Hafif biri sanmasından korkuyorum açıkçası
görünüşünü beğenirse ne yazdığının bir önemi olmaz bence
Ya insan arada bakmaz mı diğerlere falan. İstek gönderip dikkat çekmeye uğraşmak da gurur yaptırıyo bana. Bekliyprum msjı görsün de bişey desin diye. Ne gıcık bir bekleyişmiş ☺
profil fotosuyla, bu hale geldin,, :)
Pek itinat etmem. Zaten selam merhaba gibi veya iltifat gibi mesajları bakmadan siliyorum. Ama kendim gibi samimi gerçek biri olduğunu bilsem tanımak isterdim herhalde
Erkek bakış açısını öprenmek istedim. Görüşleriniz için teşekkürler. Deniycem bişeyler artık ☺
Bilgisi olduğu bir konuda soru sor
Bir sitede denk gelmistim siteyi hatirlamiyorum de. Genelde bana bu yolla yaziyorlar ilk vu geldi aklima 😃
Tanışmak mu istiyorsun
Eklemem. Önce yazıp tepkisini öğrenmek isterim. Yaklaşımı önemli. Ben ön yargılı olmasını engelleyecek bir cümle kurmak isterdim
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Çakma bir faceden denedim ama hemen engelledi. Tabi onda foto vs hiçbişey yoktu ve daha cesaretliydim. Nasılsa kim olduğum belli değildi. Hiç cıvık biri değilmiş hem sevindim hem cevap vermediğine üzüldüm. Açıklardım gerçek kimliğimi eğer isteseydi