Erkekler; Maço musunuz ya da Romantik biri misiniz😏?
Merak ediyorum bakalim burdaki erkeklerin cogu Maço mu romantik mi ortasi falan yok en fazla ne siniz onu soyleyin
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
691Çok romantik biriyim
www.ohadiyorumm.com/.../...%C5%9F-ErkekTemsili.jpg
Daha Fazla
47
4 özel görüşSadece soran ve görüş paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Benzer Benceler
Kim Demiş "Uzun Saç Sadece Kızlara Gider" Diye? İşte Uzun Saçın Yakıştığı Ünlü Erkekler! İkili İlişkileri Analizden En İyi O Anlıyor: BalkonSeksisi Haftanın Editörü Oldu! Keke Aroma Kattım! “Mandalinalı Kek” Tarifi! Cem Yılmaz'dan Muhteşem Tweet! KizlarSoruyor'da Bugüne Kadar Sorulmuş "Güler misin, Ağlar mısın?" Dedirten Sorular!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Görüş seçilsin mi?
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Altta biri tabiki maçoyum yazmış. uyuz oldugum biridir dindar kılığına giren din simsarı biri. Zannedersin ki kılıbık olmak maçoluk dısında en ufak hareket erkekliği küçültür. erkekliğine hay ben senin... efendim , kılıbık deyince insanların aklına çocuklar duymasın selami geliyor. O sadece eşine karsı değil herkese karşı ezik olan bir karakter. Bense ruhunda liderlik taşıyan biriyim. ben başkalarının lideri olurum O da benim lideri olur .