En İyi Kız Görüşü
isteği kabul etmemesinin sebebi fark etiyo olması ya da o sosyal medya uygulamsına girmiyo olması olabilir
0|10|0- Hepsini GösterDaha Az Göster
pardon yanlış yazmışım üzgünüm. istek attığını fark etmemiş olabilir ya da senden çekiniyodur yani şu şekilde benden hoşlanan birisi olsa benden hoşlandığını anlasam ben korkarım istek attığını görünce ya bana teklif ederse falan diye ama her kızın düşüncesi aynı olmabilir bayanları anlamak biraz zor ben bile kendimi anlayamıyorum bazen
- Soran
Sen bile kendi cinsini anlayamıyoken biz ne yapalım şimdi :) . Dediğinde olabilir belki ama ben başka türlü nasıl tanışıp konuşucam direk gidip '' Tanışabilirmiyiz? '' mi diyeyim :/
bana biri onu dese ilk afedersin ama suratına tükürürüm biraz feministlik var çünki ondan sonra tokadı yapıştırırım öyle bir hata bence yapma ilk önce onunla selamlaş halini hatrını falan sor zamnala aranız daha iyi olur numarasını falan alırsın mesajlaşısınız sonra bir gün dersinki senden çok hoşlanıyorum ayh öyle yani böyle olursa bence kabul eder sence?
- Soran
Kabul eder mi etmez mi bilmiyorum ve nasıl hareket etmem gerektiğini de bilmiyorum o yüzden senin dediğini uygulıycam. Umarım işe yarar. Senin görüşlerini almak bu durumda benim için gerçekten çok değerli.
teşekkür ederim. yani sen konuşuken yanında olamıyacağım için uzaktan bu kadar anlatabildim. bence raht ve kendinden emin bir şekilde konuş gözlerinin içinden bak kabul etsin yadaa etmesin sen ona içini döküyosun etmesede ben söyledim kendi bilir kendi kaybeder de geç strest yapma kouşurken yanında en yakın dotuna derdini anlatıyomuş gibi ol
önemli sadece senden bir şey istiyim eğer konuşursan konuştuktan sonra ne konuştıyysanız bana mesaj atar mısın merak ederim ben çünki meraklı bir insanım
unutmazsan çok sevinirim unutma belki benim sayemde olucak evleniceksiniz ayh ne güzel bir dugu öyle bir şeye vesile olmak
- Soran
İnşallah inşallah :) Umarım dediklerin gerçek olur ve bu noktaya gelmemize vesile olduğun için bende seni düğümüze davet ederim :)
bende çok mutlu olurum öyle bir şey olursa ayh ne tepki verceğini ben çok merak ettim
- Soran
Olumlu sonuçlar alıcağıma inanıyorum ama hiçbişey belli olmaz tabiki. Nasip , kısmet artık :)
Fark ediyo olması derken? . Uygulamaya giriyo. Takipçi sayısı , takip edilen sayısı v. s değişiyo. :/