Biliyorsunuz bu illet için hâlâ kimyasal silah mıydı, insanlığı mı deniyorlar diyenler var. Sizce bu süreç nelerin saptanmasını sağladı?

O kadar çok yere değiyormuşuz ki inan bana 3-4 yere girdim eldivenim sapsarı oldu. Demek ki öncede bütün mikropları taşıyormuşuz... Hava akımı yolu ile bile virüs insandan insana geçiyormuş bunu iyi öğrendik gerçi grip bile öyle ama işte ne demeli. Bu bir kere kesinlikle kimyasal bir silah bütün dünyayı etkisi altına aldı. Sorumlu kim hala net bir şey belli değil ama kesinlikle hesap sorulmalı. Ya param var, yiyemiyorum parayı düşün yani.. Markalar artık internet satışına bu süreçten sonra daha çok yoğunlaşacaktır. Millet korkudan artık 3-4 ay avm ye giremeyecek, ekonomi allak bullak olacak.
Genelde hastalıklar ''para'' ile çözülecek şeylerdi bu virüse kadar, ki bu virüs zengin- fakir ayırt etmeden can alıyor. Bunun bir kimyasal silah olmadığı kesin o nedenle.. İnsan hayatını daha da pratikleştirmeye yaradı bence. Alternatif yollara itti. Çoğu çalışan, evlerinden çalışmaya başladı, işyerleri bunun alt yapısını oluşturdu ki buna okullar da dahil. Bence bu gelecek nesiller için bir ön basamak oluşturdu. Aslında uzar gider ama genel olarak hayatı daha pratik hale getirdi denebilir.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bu süreçte yine birlik beraberlik duygusu gelişildi ancak yine çoğu kişinin tedbirsizlikleriyle anlatabildiğimiz kadar başarılı bir şekilde bitecek inşallah. Herkes ayrı telden çaldığı için belirsiz. :D
Evden çıkamayan bir kişi için tonlarca paranın işe yaramayacağını.
Bilmem hiç düşünmedim
Herkes ayrı bir kafada gadası
Rekabet arttıkça "verimlilik" uğruna insani gereklilikler yok sayılıyordu, şimdi bu gerekliliklerin çoğu zorunluluk oldu.
Karlar düşecek, denetimler artacak.
Bundan sonra ki dönemde üretim temelli sektörler "makineleşmeye" ağırlık verir, Perakende sektörü "e-ticarete"
Eğitimde "online eğitim" ciddi anlamda güçlenir.
Yani neredeyse her sektör daha az saha elemanı ve daha az reel müşteri ile çalışmak isteyecektir.
O kadar çok veri çıkar ki, yazmak günlerimi alır.
Ama ana özet olarak şunu diyebilirim kendi adıma ;
Yaşanılacak ekonomik krizi çok güzel soğurdu,
Ve sanal paraya geçiş basamaklarını teke indirgedi.
İyi geceler.
Artık top tüfek bıçak savaşının bitip biyolojik savaşların başladığını anladık.
Duyarlı olmayı ve satış politikalarının değiştirmekte geç kalmamayı
Daha kaliteli olmasını
Kandirabilecekleri bir toplum olmayınca durumlarının vasat ve acınası halde olduğunu
Sağlığımızın herşeyden önemli olduğunun
Kalite, algı değişti.
Ortalık 52 oldu diyecek başka bişey yok bence
tuvalet kağıdı önemli
Sanal alem güçlendi
Pek bilgim yok
Hiçbirşeyi sanırım
Kimyasal silah
Hiçbir şeyi...
Hiçbir şeyi
Pandemi süreci, gelecekte "insan markalar"ın ayakta kalacağını gösterdi. Güçlü markalar da canlıdır, robot değildirler veya bir kasiyer gibi düşünmemelidir.