Sahipleniyorum ben birinden küçük ırk değil büyüyecek dedi cinsi hakkında hiçbir fikrim yok melezdir büyük ihtimalle köpek beyaz burnu ve kulakları siyah
30 günlük ise bir kutu al marketten. Kutunun içine koy. Kutuyu da açık bırak hayvan seni görsün. Bu havlamasını keser bir ölçüde kakası veya çişi de gelebilir. Havlu koyarsın. O da çişi emer ve etrafı kirletmez
Gizli Üye
11 gü
Durmaz bir tane koli bul içine koy arabanın bagajında gelir
0|0
0|0
Soran
11 gü
Sorun şu ki arabam yok😂
Görüş sahibi
11 gü
Taksiyle git desem param yok dersin nasıl getireceksin masefe yakın ozaman😂 yakınsa bir parça birşey ver sonra ıslık Çal o zaman peşinden koşa koşa gelir senle
Görüş sahibi
11 gü
Bizde de yeni bir tane var 2 aylık falan yavru
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
11 gü
Aa taksi hiç aklıma gelmedi nedense taksiyle getirmek mantıklı😂
Görüş sahibi
11 gü
Köpeğin başına iş getirirsin diye korktum bak. Ya evdekiler köpeği istemiyorum derse😂😂
Soran
11 gü
Evdekilerin haberi var onay alındı😂
Görüş sahibi
11 gü
Anladım bir tane koli bul içine koy yavruyu ister kutuyla kucağında tut ister bagaja koy😂 🐕
Soran
11 gü
Sahiplendiğim kişi sıkıntılı biraz ya kutuya gorurse köpeği vermez bana çocuğu gibi goruyo hayvanı😂
Görüş sahibi
11 gü
Köpek bakmak böyle birşey heleki yavru iken çocuk gibiler 😁😁 eve gidene kadar kulübe yapıp içine koyacak halin yok ya bu şekilde gider
Soran
11 gü
Daha 30 günlük bu da minik bebek gibi kadına diyorum ısırmaz dimi ısırmaz annesi sanıp emmek ister en fazla diyo bana😂
Görüş sahibi
11 gü
Yalıyorlar bizim kini gör gövdesi yukarda kafası aşağı sarkık yatıyor 😂😂2 aylık olsun dişleri çıkmaya başlayınca ısırmaya başlar 😁dikkat et seni yemesin😌birde 6 ay kadar süresi var sanırım parazit aşısimi ne var onu yaptırır yoksa ölür çoğu köpek o aşı olmayınca ölüyor
Soran
10 gü
Parazit şurubu vermişler buna bebek diye onu içiyor
Görüş sahibi
10 gü
Anladım. Aşı var birde o olmazsa ölüyor köpekler 1 yaşına gelmeden. Bizim yavruya da vurdurcaz. Bizim evde köpek eksik olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
24Çantam yok..
Al bi yerden ödünç
Nerden alıcam ki onu ödünç çevremde köpeği olan arkadaşım yok hiç
Nerde yaşıyorsun peki
Manisa
Yardımcı olmak isterdim kusura bakma ya aynı şehirde değiliz😌
Bu arada köpeğiniz var mı bir şey sorucam da
Buyur
Köpek çitleri oluyormuş oyun alanı gibi sahipleneceğim kişi ondan almamı söyledi ortalama fiyat bilgin var mı
Benim bahçem olduğu için ona gerek duymadım ama çok pahalı değildir diye tahmin ediyorum
Teşekkürler
Hangi cins alıyorsun peki
Sahipleniyorum ben birinden küçük ırk değil büyüyecek dedi cinsi hakkında hiçbir fikrim yok melezdir büyük ihtimalle köpek beyaz burnu ve kulakları siyah
İyi bakman lazım sürekli ilgi göstermen lazım ki sana alışması lazım
İlgi konusunda rahatız ya evdeki herkes istiyor çünkü ama şu veteriner aşı işleri falan hiç anlamam onlara alışmam biraz zaman alacak
İstek atar mısın ordan anlatıyım sana olur mu
getiremezsin yani
Getirdimm😂
iyiiymiiş köpekten köpeğe de fark olur yani
Çişini yapsın da kaka yaparsa sıkıntı
Bir de havlama sorunu olur. Ayrıca köpeğin huyunu bilmeden bu işe kalkışmam
Havlasa da fazla ses çıkaramaz daha 30 günlük
30 günlük ise bir kutu al marketten. Kutunun içine koy. Kutuyu da açık bırak hayvan seni görsün. Bu havlamasını keser bir ölçüde kakası veya çişi de gelebilir. Havlu koyarsın. O da çişi emer ve etrafı kirletmez
Sorun şu ki arabam yok😂
Taksiyle git desem param yok dersin nasıl getireceksin masefe yakın ozaman😂 yakınsa bir parça birşey ver sonra ıslık Çal o zaman peşinden koşa koşa gelir senle
Bizde de yeni bir tane var 2 aylık falan yavru
Aa taksi hiç aklıma gelmedi nedense taksiyle getirmek mantıklı😂
Köpeğin başına iş getirirsin diye korktum bak. Ya evdekiler köpeği istemiyorum derse😂😂
Evdekilerin haberi var onay alındı😂
Anladım bir tane koli bul içine koy yavruyu ister kutuyla kucağında tut ister bagaja koy😂 🐕
Sahiplendiğim kişi sıkıntılı biraz ya kutuya gorurse köpeği vermez bana çocuğu gibi goruyo hayvanı😂
Köpek bakmak böyle birşey heleki yavru iken çocuk gibiler 😁😁 eve gidene kadar kulübe yapıp içine koyacak halin yok ya bu şekilde gider
Daha 30 günlük bu da minik bebek gibi kadına diyorum ısırmaz dimi ısırmaz annesi sanıp emmek ister en fazla diyo bana😂
Yalıyorlar bizim kini gör gövdesi yukarda kafası aşağı sarkık yatıyor 😂😂2 aylık olsun dişleri çıkmaya başlayınca ısırmaya başlar 😁dikkat et seni yemesin😌birde 6 ay kadar süresi var sanırım parazit aşısimi ne var onu yaptırır yoksa ölür çoğu köpek o aşı olmayınca ölüyor
Parazit şurubu vermişler buna bebek diye onu içiyor
Anladım. Aşı var birde o olmazsa ölüyor köpekler 1 yaşına gelmeden. Bizim yavruya da vurdurcaz. Bizim evde köpek eksik olmaz