İçgüdüsel hareketler sergiledikleri söylenir genelde ama ben duyguları olduğuna inanıyorum. Onunla ilgilenip, oyunlar oynayınca ne kadar mutlu ve huzurlu olduğunu görebiliyorum. Veya ben üzülünce bir şekilde hissedip sanki beni teselli edermişçesine kucağımda oturuyor. Çok hassas ve duygusal yaratıklar. 💜
Duyguları var elbette. İstedikleri olmayınca, özgürlükleri kısıtlanınca nasıl üzülüyorlar görüyorum. Veya onunla zaman geçirip, oynatınca nasıl sevindiklerini. :)
Tabii ki duyguları var, duygular ve içgüdüler bağlantısız şeyler değildir zaten, biz de onlar da birçok duygumuzu içgüdülerimizle orantılı şekilde yaşıyoruz bence. İçgüdüden bağımsız olan düşünce olabilir, tartışma konusu olabilecek de en fazla budur belki.
Onlarda olan duygular bizlerde yoktur.. Sevdiklerini asla satmazlar, yarı yolda bırakmazlar ve ölürler bile.. Suvari birliğinde eğitim yaparlar iken atı foseptik çukuruna düşürmüş bir binici subay.. O at bir daha o subayı yanına sokmamış.. Sokakta her kes kaçışıyor bir köpek kırlayarak havlayarak kovalıyor.. Benim önüme geldi durdu başladı kuyruk sallamaya.. Başını sevdim biraz konuştum onunla sakinledi gitti. Nasıl olur dediler? Dedim ki o hisleri ile dost ve onu anlayanı hisseder.
En İyi Kız Görüşleri