Hangi evcil hayvanla iletişimin daha kuvvetli? Bu akşam bu kedi geldi kapı açıktı öylece girdi içeri hiç yabancılık çekmedi ev kedisi büyük ihtimalle hemen koltuğa çıkıp yayıldı kendini sevdirdi temizlendi şu an uyuyo. Tek olsam iyi anlaşırdım ama malesef bir kaç saat sonra geri sokağa bırakacağım. Ya evden kaçtı ya da sokağa bıraktılar. Hayret ettim çokta minnoş. Sol kulağı azcık kesik. Eski kulağı kesiklerden bu kesin hahah.
Sibirya kurtlarını çok severim. Diğer köpeklerden çok ayrı tepkileri ve davranışları vardır. Bir Sibirya kurdu ile oturup tartışabilirsin acayip konuşmaya çalışıyorlar haha
Bizim burda birsürü kedi var. Bahçede bakıp uzaktan sevip ilgileniyorum ama birkaç kez eve girmeye teşebbüs ettikleri oldu :) herşeyi de yemiyorlar öyle :) Hayvanları severim fakat bahçe ortamında, dışarda :)
"Bana bir dayanak noktası bulun, dünyayı yerinden oynatayım" -Arşimet "Bana ince bir dal verin, yavru bir pisiyi yerinden eğlendirerek oynatayım" -Pingler Lordu
Hiç evcil hayvanım olmadı, Bilmiyorum ama kedileri seviyorum köpeklerin yavrularını seviyorum çok tatlı geliyorlar. Ayrıca ben biraz evde hayvan beslenmeye korkuyorum ya 🙄
Mesafe sevgisi ve sessizligi ile kedilerle anlasiriz fakat oraya buraya cikip kirletmedikleri surece. Mekan onlarin sanki is yerinin en guzel yerine kuruluyorlar yollarda bakisiyoruz kurtulamiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
5113Öpim ağam
😂 Estağfrullah efenim
Kovimisin ağam
Kovmirem ula kovmirem 😄
Bu köşkün havhavı eksiktir ağam
😂 yok yok eksik değildir
Sibirya kurtlarını çok severim. Diğer köpeklerden çok ayrı tepkileri ve davranışları vardır. Bir Sibirya kurdu ile oturup tartışabilirsin acayip konuşmaya çalışıyorlar haha
Evet bunu gördüm zaten😊
Hayvanları severim fakat bahçe ortamında, dışarda :)
-Arşimet
"Bana ince bir dal verin, yavru bir pisiyi yerinden eğlendirerek oynatayım"
-Pingler Lordu
Kedim var🖤
Kedi sev sen
no ben köpekciyim 😍
🦁🦁🦁🦁
seni komik kız:)