Kör olduğu için elle önce kontrol ediyor hissediyor kedi öyle alışmış
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Gözleri görmüyor galiba görüyorsa sizi taklit ediyordur diye düşünüyorum görmüyorsa da arada yapıyorlar öyle manyaklıklar bu kedileri anlamak çok zor Allah bağışlasın 🤗🌸💋
0|0
0|0
Soran
1 ay
Evet ne yazık ki görmüyor
Görüş sahibi
1 ay
Ama görüyormuş gibi olur kediler görmeseler de hissederler benim kedim de ara sıra patileriyle yiyor sonra kendisi bırakıyor aradan biraz zaman geçiyor yine patisiyle yiyo hep böyle döngü içindeyiz 😄 maşallah diyorum yavrunuza da Allah uzun ömürler versin inşallah 🌸 😊
Şaka bir yana bir sokak kedisini üstelik te kör olanını sahiplendiğinizden dolayı sizi tebrik ederim. Cins kedi sahipleri biz hayvan severiz demesinler. Onlar için hayvanlar birer aksesuar, birer eşya gibi.
Soran
1 ay
Kesinlikle öyle
Gizli Üye
1 ay
Sokakta insanlik ogrenmis mdnckdkfk
0|0
0|0
Soran
1 ay
Soodekdkeke
Görüş sahibi
1 ay
Bi vete falan mi götürsen acaba saglik durumuna falan baksalar cok tatliii bi piso
Soran
1 ay
Eliyle yiyor diye mi
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 ay
Mxndmd komik misin acaba Genel kontrol
Soran
1 ay
Yoo ne komik olucam genel kontrollerini de yaptırdım sahiplenir sahiplenmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
711Evet ne yazık ki görmüyor
Ama görüyormuş gibi olur kediler görmeseler de hissederler benim kedim de ara sıra patileriyle yiyor sonra kendisi bırakıyor aradan biraz zaman geçiyor yine patisiyle yiyo hep böyle döngü içindeyiz 😄 maşallah diyorum yavrunuza da Allah uzun ömürler versin inşallah 🌸 😊
Amin sizinkine de
Bıyıklarının sürtüneceği derin bir kaba koyuyorsan ondan olabilir ama öyle olmasa bile bazıları yapıyor tercih meselesi 😂
Malesef görmüyor
Baldır bal
Haklısın benim suçum dimi
Öyle görünüyor
Kediler normalde böyle yiyor da ben mi bilmiyorum yıllarca kedi besleyen birisi olarak
Evet sen bilmiyorsun
Kusura bakma o zaman
Abi sokak kedileri neden yemek yemeyi bilmesin
https://m.youtube.com/watch?v=BoP9q9n6Jy0
Bak burdakide bilmiyor
Bakmıyordum odadan gördüm
Ne yazık ki görmüyor
Veterinere goturdun degil mi
Evet bir daha asla göremeyecek
Cok uzuldum cok sekermis
Evet
Onu düşünemedim
Şaka bir yana bir sokak kedisini üstelik te kör olanını sahiplendiğinizden dolayı sizi tebrik ederim. Cins kedi sahipleri biz hayvan severiz demesinler. Onlar için hayvanlar birer aksesuar, birer eşya gibi.
Kesinlikle öyle
Soodekdkeke
Bi vete falan mi götürsen acaba saglik durumuna falan baksalar cok tatliii bi piso
Eliyle yiyor diye mi
Mxndmd komik misin acaba
Genel kontrol
Yoo ne komik olucam genel kontrollerini de yaptırdım sahiplenir sahiplenmez
Ne yazık ki görmüyor
İlk defa siyah gözlü kedi gördüm. Üzüldüm. Kör oluşuna
Bende
Öyle yaptım tabi skejsjsj