Öyle demeyin signora, bir zamanlar da çalı süpürgesi sapı vardı, sonra terlik oldu. Devir değişiyor. 😄
Bir gün jetgillerin gerçek olacağı aklıma gelmezdi 😂 dünya oraya doğru gidiyor.😂 Annelerin terbiye usülleri de değişecek elbet. 😂😂
Aman korkmayın, off tuşuna bastınız mı sıkıntı kalmaz.😂 Terlik öyle mi? Namludan çıktı mı kurtuluşu yok. 😂😂
Ben de değildim, canım çektiği için öyle arada tadımlık alıyordum. 🙂 Ya ben ilkokuldayken bile koltuk örtülerini düzeltir, cam, kapı önlerini silerdim. 🙂 Hayırlı evlattım ben. 😂🚶
Teyzeler, komşular gelip, seni alan yaşadı diyorlardı. 😂 Demek ki kimse yaşamak istemiyormuş, onu anladım. 😂😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kılıç annemin diğer çocukları. 😂 Ne zaman eve biri gelse bı tanesi çürüyor, nazarları değdi diyor😂
Ben ilk başta hazır yetiştirme kiti olarak almıştım. Poşetin içine belirli aralıklarla talaş, mantar miseli vs doldurup yanlardan delikler açıp sprey şişeyle sulayıp yetiştiriyorum. İstiridye mantarı, çok lezzetli ve bereketli de mübarek bir kaç defa hasat ettim. 🙂
Dilerseniz başlangıçta hazır mantar yetiştirme kiti alabilirsiniz. Ama çok güzel bir duygu, insanın kendi yetiştirdiği bir ürünü yemesi falan 🙂🙏🏻 Çok güzel mantar sote yapmıştım. Tavuktan daha lezzetli bir mantar. 🙂
Toprak konusunda bilgi sahibi değilim, sanırım ev ortamında olmayabilir. Bi tane büyük boy çöp poşeti, 10 kg talaş ve 250 Gr kadar mantar tohumuyla 3 aya kadar mantar yetiştirebilirsiniz. 🙏🏻🙂
En İyi Erkek Görüşü