Ofisinizin çalışma detayları ve saatleri iç dizayn konususunda size yön gösterecektir. Rahat, şık ya da salaş buna karar vermekle başlayabilirsiniz. Belli konseptler üzerinden tarzınızı bulacaksınızdır. Trend renkler size yön gösterecek… Bu süreçte dekorasyon dergileri ya da sayfalar size yardımcı olacaktır ya da daha profesyonel bir yardım almanızda fayda var Yaşamaktan, vakit geçirmekten keyif aldığımız ve alacağımız ortamlar oluşturmaya çalışırız. Aynı zamanda kendi kişiliğimizle dekore ettiğimiz mekân şıklığını diğer insanlara aktarma dürtüsünü de sahibiz.
Yaşadığımız ev, çalışma ortamımız veya bahçemiz, bir yönüyle bizim kişiliğimizi yansıtmaktadır.
İşte, huzur bulacağımız bir ortam oluştururken obje ve tasarım ürünleri ile yaptığımız süsleme işine dekorasyon denmektedir.
Yapılan dekorasyon ile çalışanlara, huzurlu ve rahat bir ortam sunmak hedeflenmektedir. Çünkü ortamın dekorasyon dizaynı, üretkenliği etkilediği için sadece biçimde kalmaz özü de etkiler.
Ferah olması önemli olurdu benim için. İçerisinde bitkiler olmalı. Bu hem ambiyansı olumlu etkiler hem de sizin ruh halinizi. Masa düzeni temiz, sade ve dikkat dagıtmayacak renklerde eşyalarla sağlanmalı. Pinterest, ilham için en doğru yer bence. Oralardan da bakabilirsiniz 💐
bir kaç yorumda siyah ve gri olsun gördüm. bence kesinlikle açık renkte olmalı ferah ve aydınlık durmalı. pinterestte çok güzel fikirler var kesinliklee yapayda olsa bitkilerden vazgeçme
Ofisinizin çalışma detayları ve saatleri iç dizayn konususunda size yön gösterecektir. Rahat, şık ya da salaş buna karar vermekle başlayabilirsiniz. Belli konseptler üzerinden tarzınızı bulacaksınızdır. Trend renkler size yön gösterecek… Bu süreçte dekorasyon dergileri ya da sayfalar size yardımcı olacaktır ya da daha profesyonel bir yardım almanızda fayda var
Yaşamaktan, vakit geçirmekten keyif aldığımız ve alacağımız ortamlar oluşturmaya çalışırız. Aynı zamanda kendi kişiliğimizle dekore ettiğimiz mekân şıklığını diğer insanlara aktarma dürtüsünü de sahibiz.
Yaşadığımız ev, çalışma ortamımız veya bahçemiz, bir yönüyle bizim kişiliğimizi yansıtmaktadır.
İşte, huzur bulacağımız bir ortam oluştururken obje ve tasarım ürünleri ile yaptığımız süsleme işine dekorasyon denmektedir.Yapılan dekorasyon ile çalışanlara, huzurlu ve rahat bir ortam sunmak hedeflenmektedir. Çünkü ortamın dekorasyon dizaynı, üretkenliği etkilediği için sadece biçimde kalmaz özü de etkiler.
Kolaylıklar dilerim.