6 bin lira maaş alıyorum, salon dekorasyonu için mimarla görüşmem ukalalık mı?

- Bırak kim ne düşünürse düşünsün ancak 6 bin kira maaşı olan biri için bu masraf biraz fazla gelir diyecdüşünüyorum. İnternetten oturup araştırırsın, aynı eşyaları bulamazsan benzerlerini bulursun çok ta problem değil4|10|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- Mimari çizimler dekorasyonlar oldukça pahalı yani kendi zevkini yönetmen daha mantıklı. Başkasının çizdiği dekorasyonda oturman sana misafir hissi yaratır ben evimi kendi fikrimle yaptım tasarladım oldukça harika oldu mimar arkadaşım baktığında çok şaşırdı güzel olmuş diye8|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
- Bilemedim şimdi her ikisi de olabilir. Kararsız kalmak en zoru seçim yapmaya kalksan pişman da olabilirsin tam tersi memnun da kalabilirsin. En iyisi seç birini başla her şey olacağına varır😊1|10|0Görüş hala geçerli mi?
- Para senin zevk senin adamlar boşuna okumuyor yardım edip akıl alırsın sürekli aklını bunla meşgul edeceğine yaptır geç. Lakin kaliteli birini bulmak lazım ☺1|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
5175- gerek yok iç mimara kendin rahatlıkla döşersin1|00|0
- 23 günlük soru niye karşıma çıktı bilmiyorum ama es geçemedim bilgili olduğum bir konu.
Sadece salon için mimara ihtiyacın yok bence.
İnternetten kendi salonunun şekline benzer dekore edilmiş fotoğraflara bakıp, zevkinle harmanlayarak bir fikre sahip olabilirsin kabaca.0|00|0 - sen ayda 6 bin lira kazanmak için 1 haftada kaç saatini iş yerinde ve işe gidip gelirken harcıyorsun bi bunu hesapla bir de haftada kaç saat salonunda keyifle oturup çay kahve içiyorsun ya da davet ettiğin misafirinle sohbet ediyorsun bunu da hesapla
saat olarak salonda geçirdiğin vakit işte geçirdiğin vakitten fazlaysa hiç düşünme İtalya'dan en iyi mimarı çağır0|00|0 - .
Dekorasyon masrafının % 20 si kadar ücret alıyorlar. En az.
ya da iyi bir ücret talep ediyorlar.
Karşılarım sorun yok diyorsan.
Senin paşa gönlün bilir.
Tabi birde tercih edeceği Ürünlerin fiyatını karşılayabilecek misin?
Bütçen ilk sordukları soru.
.0|00|0 - Bu kazanç duzeyinde birisi için mimari bir hizmet pahali olur.
Zevk sahibi biriyseniz dekorasyonu siz kendiniz yaptırın. İyi usta bulmak lazım tabi. İstanbul da iseniz onerecegim isim olabilir. Ama dikkat edin bazı ustalar aşırı yüksek rakamlar talep ediyorlar.0|00|0 - Bence en beğendiğin ve olmasını istediğin bir kaç eşya beğen ve ona parçalar uydurarak döşemeye başla. Kararsız kaldığım eşyaları burada anket olarak sor, tamamen kendi zevkine göre döşemiş olursun, bu huzur verici.. Çok keyifli bir odayı baştan dekore etmek 😍0|00|0
- Gizli Üye18 güİç mekan tasarımını mimarlar değil, iç mimarlar yapar. İç mimar olarak düşündüysen, mimar dememelisin çünkü onlar mimar değil, iç mimar. Aradaki farkı lütfen öğrenin. Dış mimar diye bir şey yok bi de sadece "Mimar"var. Bahsettiğiniz şeyi de mimar yapmaz, iç mimar yapar.0|00|0
- House beatiful home home ve daha bi
çok dergiye bak Modoko ve maskodaki Mobilyacıları gez İkea ya git Bi katalog al
Evinin salonunu metre ile ölç
Nereye ne koyacagına karar ver
Evin duvarını çok delme bu yeterli olucak
6 bin tl maaşla hiç mimarlara para kaptırma imza mobilyacılık sektöründe bulunmuş bir kişi0|00|0 - Adam okulunu okumuş ne yani iç mimarlar açmı kalsın. Benim göz zevkim güzel ben yaptıra bilirim ama zamanım yoksa mimar tutardım. Maaş yazmasaydınız biraz daha iyi bir paylaşım olurdu. Sonra laf ederler.0|00|0
- Gelir senin gelirin istediğin şekilde harcayabilirsin. Buna kimsenin laf etmeye hakkı yok ama herkes konuşmayı sever. İsteklerini mimara daha güzel şekilde aktabilirsen daha mutlu da olabilirsin. En güzeli seni mutlu eden neyse onu yapmak.0|00|0
- Ukalalık olmaz tabi. Dekorasyon fiyatları falan konuşursunuz. Benim durumum bu sizce nasıl yapabiliriz diye sorarsın. Herkesin her dediğine bakma. Sen bildiğini yap.0|00|0
- ben iç mekan ressamıyım sana yardımcı olayım sor bana bir iç mimar öğretmenimiz vardı dedi ki sizin yani bizim lisedeki eğitimi o üniversitede almamış ben iç mimarlık kazanmak istiyorum şu an ama baya bilgim var hatta sadece iç mimar değilim olmaya çalışıyorum kazanmak için ama iç mekan ressamı teknikerim0|00|0
- Valla kendin yapabilirsin tabii ama, her işin bir ustası var. Ve günümüzde artık iç mimarlar saatlik çalışarak uygun fiyata hizmet veriyorlar. Ben çalışma odam için aldım hizmet 2 sene önce, sanırım 500 TL vermiştim hala içimin isindigi bir odam var.0|00|0
- Kendi işim var ayda 20-25 k net kazanıyorum fakat sorduğun soruda bir anormallik göremedim. Sonuçta kendi yaşam alanın yaşamaktan keyif aldığın için böyle bir olaya girişmişsin bence gayet normal0|00|0
25 k alan insansın mesela neden bu sitedesin maaşına inanmadığımdan değil mesela ben 25k alsam ayda bu siteye girmem
@takipetmeyinlütfen buraya girmemin kazanç ile alakası yok ki 8-9 aydır girmiyordum. Ve evde vakit geçirmeyi seven insanım hem işlerimi hallediyorum hem film izliyorum hem sitelerde dolaşıyorum vakit buldukça.
anladım şimdi kusura bakmayın bir düşündüm üniversiteyi kazansam çalışsam ayda 25 milyar kazansam ne yaparım hemen hayaller kurdum ama sonra aklıma geldi insanoğlu için hayale ulaşınca o hayalin anlamı kalmıyor 25 milyar kazansam bu sefer neden 50 milyar değil diye düşünürüm öyle olur değil mi
- Hepsini Göster Daha Az Göster
@takipetmeyinlütfen Üniversiteyi ortamını sevmediğim için yarıda bıraktım zaten aile şirketimiz sadece hep birlikte daha ileriye götürdük. Ama hiçbir zaman şükretmemezlik yapmadım. Kriz yaşadığımız zamanlarda bile sade yaşantıdan vazgeçmedim herkese söylüyorum önemli olan çok paranın olması değil mutlu olabilmek. Tabi geçinebilecek para herkese lazım ama fazlasına gerek yok bence.
çok doğru dediniz şükretmek ve sade yaşam bende hayatımda bunu uyguluyorum zaten üniversite sınavına 3. kez hazırlanıyorum artık üniversite okumakta bir anlam ifade etmiyor da bence çok para değil de sevdiğin iş ile para kazanmak zaten her şeyin geçici olduğunu asla aklımdan çıkarmam hele hele gençlik zaten lüks ve aşırılık insanı çok yıpratıyor sizin görüşlerinize katılıyorum
- Neden kendin yapmıyosun ki. Hani iç mimara bırakırsan o da kendi kafasına göre yapıcak. Ben uğraşmam. deste deste param var. İç mimar uğraşsın diyorsan bilemem.0|00|0
- Yasadigin yere bagli degisir. Buyuksehirlerde ya da turistik-sanayi kentlerinde yasayanlar icin 6bin lira orta halli bi maas. ilaveten alacagin fiyat teklifi de ortalamanin ustunde olacaktir.0|00|0
- Bunun için profesyonel yardım almana gerek yok ki zevkli biriyseniz zaten en güzelini siz yapacaksınız demektir...0|00|0
- Canım maaşın biraz az. Çok istiyorsan iç mimar tut ama bence internetten çok da güzel ürünler alıp evini kendin dekorr edebilirsin.0|00|0
- pinterest kullansan da olur paranı harcamak istemezsen ben de yardım edebilirim. iç mimar falan olmasak bile ürün tasarlıyoruz anlarız az cok0|00|0
- cevreni niye onemsiyon ki? elalem ne der demeye basladiysan yandin sen artik onlarin malısın demektir.0|00|0
- Bazen benim de mimarlık okuyasım geliyor biseyler yaparken. Sana bisey diyemem. Ama kendi hayal gücüme güvenirim ben0|00|0
- Tabi ki mimarın dizayn etmesi daha iyi olur ama 6000 TL maaş alan biri için biraz gereksiz bir masraf olur.0|00|0
- Çevrenin ne dediğinin bir önemi yok ne istiyorsan onu yap bence. Uzmandan yardım almanda çok mantıklı bir tavır.0|00|0
- Ukalalık başka bir şey. Kendin yapabilirsin fikir de alabilirsin gel en iyisi arada buluşalım bana ver o parayı $_$0|00|0
- Çevredekilerin tepkisini niye önemsiyorsun onların evi mi onların parası mı? İstersen hepsini buruştur çöpe at bu kimseyi ilgilendirmiyo0|00|0
- Başkasının zevkine ihtiyaç duymadan kendi fikirlerine göre düzenlemen seni rahat hissettirecektir ben olsam öyle yapardım en azından0|00|0
- Bence gereksiz ben yapmazdım ama senin paran senin kararın kime ne
İstersen kıçını siler çöpe atarsın0|00|0 - Mimar ile görüşmen hemen beğenip anlaşacağım anlamına gelmiyor her şeyi söylemez ama küçük ip uçları alabilirsin. Be yapacağını ve ücretlendirme isteyebilirsin.0|00|0
- prosfosyonel destek 500tl benim maaşım 50tl 10 ay biriktirir almak istiyorsam alırım K İ M E NE0|00|0
- Hayir olabilir evine ozen gosteriyon ki tamamen zevkli dösenmesini istiyosun0|00|0
- Kendi emeğinle kazanmış olduğun helal para istersen hepsini sokağa savur kime ne?0|00|0
- Gizli Üye1 ayNe saçma bir düşünce ya her şeyi çevre ne der diye mi yaşıyorsunuz? Bırakın çevreyi bence yardım almayıp pişman olmaktansa yardım alıp düzgünce döşemek en iyisi0|00|0
- İnternetten bu gib8 konularda araştırma yapıp kendin de halledebilirsin0|00|0
- Bence yardım alman gayet normal. Sana bunu düşündüren ne anlamadım.0|00|0
- Sen hangi cağdasın. Ben senden fazla maaş alıyorum ve acımdan geberiyorum.6000 tl maaşla işin zorrr0|00|0
- Onların yüzlerce değişik modelini görürürsün yine son kararı kendin verirsin.0|00|0
- ister kendin yaparsın ister yardım alırsın kime ne ama profesyonel görüş daima iyidir.0|00|0
- Bence almalısın bu çok normal bir şey. Herkesin dekorasyon zevki olacak diye bir şey yok.0|00|0
- Senin paran sonuçta nasıl istersen öyle harcarsın ukalalıkla alakası yok0|00|0
- Bu konuda maaşın önemsiz. İstediğin parayı kazan, maddi gücün yetiyorsa ve istiyorsan yapabilirsin0|00|0
- Bu isi evlenip mobilya alcakken yapabilesin hem bi daha masaraf yapmamia olursun😊0|00|0
- Rüyanda 60 bin alıyor sanicak 6 bin çok yüksek bir maaş değil yani şu zamanda neyin ukala ligi olucak ev seninse yaptır.0|00|0
- İşin içinden kendin çıkamayacağını düşünüyorsan yardım alman en güzeli0|00|0
- Gizli Üye18 güProfesyonel bi yardim almanizda bi sakınca yok ama buna degip degmiceni tekrar düsünmenizde fayda var , inanin para kolay kazanilmiyor0|00|0
- Gizli Üye18 güGormemısın maası 6 bın olursa kendını mılyarder zannedermıs. Merak etme kıme ne sen uc kurusundan 4 kurus verdgınden0|00|0
- Gayet yardım alabilirsiniz. Hatta @Sssonsuzzz var kendisi çiçeği burnunda mimarlardan :)1|00|0
🙈 utandım şimdi teşekkür ederim yardımcı olabileceğim bi şey olursa çekinmeyin lütfen
- Arkadaşım 6 bin ya da 60 bin değil onemli olan gözünün gönlünün rahat etmesi içine sinmesi 👍maaşını paylasmansa kaba bir paylaşım olmuş kusuruma bakma0|00|0
- Gizli Üye18 güAlabilirsin tabiki farklı bi bakış açısı görmek isteyebilir insan gayet normal bi durum0|00|0
- Gizli Üye1 ayNeden yardım almayasın durumun varsa elalemi boşver 😂😂0|00|0
- Tamam da 6 bin lira maaş almanın evi dekore etmesiyle ne alakası var? Sonradan görme insanlardan nefret ederim.0|10|0
- Google amcaya yaz en güzel salon dekorasyonu diye bak görsellere en çok hoşuna gidene göre yaptır0|00|0
- Daha Fazla (66)
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş