Odunun yanma sesi varya çıtır bayılıyorum o sese geçenlerde tam böyle bir ortamdaydım. Bu kadar düzenli ve şık değildi ama olsun yanımda da minik bir köpecik vardı ki bakışlarını görmelisin insansın ısırası geliyor masum ittt 😬😬 Kesinlikle bende böyle bir şey istiyorum ayaklarımı uzatıp o sese kapılıp gitmek istiyorum her çıtırtı da içimden sanki bir huzursuzluk patlayıp çıkıyor gibi sıcak bir kahve yanında da hoş sohbet biri olacak tadından yenmiyor. İşte huzur bu kadar kolay yakalanan bir şey
1|0
0|0
Pullman | Alışveriş & Hediyeler konusunda 64 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Odun şöminesi olsa ben orada et veya ciğer şiş yapmaya kalkarım ve ortalık batar dermişim 😂😂 şu an ki evimizde var ama doğrusu kullanışsız geliyor bana..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1421Kesinlikle bende böyle bir şey istiyorum ayaklarımı uzatıp o sese kapılıp gitmek istiyorum her çıtırtı da içimden sanki bir huzursuzluk patlayıp çıkıyor gibi sıcak bir kahve yanında da hoş sohbet biri olacak tadından yenmiyor. İşte huzur bu kadar kolay yakalanan bir şey
şu an ki evimizde var ama doğrusu kullanışsız geliyor bana..
Bir ara çıralı yanartaşa gitmiştim millet ordaki ateşle sucuk yapmış aklıma o geldi😀
🙈🙊😂😂