Temizlik hastalığı boyutunda bir durumu olduğunu sanmıyorum zaten sen benden daha iyi bilirsin ne boyutta olduğunu onun dışında temizliğe katkıda bulunması, yan gelip yatmaması güzel bir şey ilerde tek başına kaldığında da ona bu öğrendikleri faydalı olur. Hatta evlendiğinde de bütün ev işini eşine yıkan bir eş olmaz.
Gayet normal 13 yaşında eğer sizde temizlik yapıyorsanız sık sık bunu onunda yapmasının gerektiği bir durum olarak görüyordur. Eğer aşırıysa bir danışandan yardım alabilirsiniz fakat sıradan birşeyse takılmayın
eşin bence yanlış düşünüyor 13 yaşına gelmiş bir çocuk için gayet normal dert etmeyin doğru yolda :) ama umarım bu vb durumlar eşinizle aranızda sorun oluşturmuyordur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
59ben o anlamda demedim bence iyi ama esım degısık karsılıyor
Eşine göre ne mesela bu?
normal degil diyor
Temizlik hastalığı boyutunda bir durumu olduğunu sanmıyorum zaten sen benden daha iyi bilirsin ne boyutta olduğunu onun dışında temizliğe katkıda bulunması, yan gelip yatmaması güzel bir şey ilerde tek başına kaldığında da ona bu öğrendikleri faydalı olur. Hatta evlendiğinde de bütün ev işini eşine yıkan bir eş olmaz.
tamam tesekkur ederım
aynenn
Şikayetçi misiniz bu durumdan?
bence gayet iyi ama esım hoş karsılamıyor
eşin bence yanlış düşünüyor 13 yaşına gelmiş bir çocuk için gayet normal dert etmeyin doğru yolda :) ama umarım bu vb durumlar eşinizle aranızda sorun oluşturmuyordur.
daha pek sorun yaratmıyor hadi hayırlısı
aman sorun olmasın da...
ınsallah
ben anormal demedım esıme gore oyle
Çalışsın öğrensin işte bu tür şeyleri şimdiden
bencede
Senin yaş kaç
34
Hm ne zamandır evlisin
6
E oğlun nasıl 13 yaşında 😳
evlatlık çocugumuz olmuyor
Hım anladım bakalım bende olgun kadınlar çok ilgimi çekiyor bu konu hakkındaki düşüncelerin neler yaşım 25
bencede ama esıme gore boyle degıl
Bir destek almalısınız
tamam tesekkur ederım
normal degilmi yani
Çok mu temizlik yapıyor? başlığa temizlik hastası yazmışsınız ne yapıyor mesela?
çok degil ama mesala tamamen banyoyu temızlıyor
Peki gün içinde sık sık mı yapıyor? Yoksa siz temizlik yaparken mi yapıyor?
kendisi yapıyor ben yapmadan ayda bır ıkı defa
Titiz olabilir belki ayda Bi iki defa yapıyorsa normal ama her gün yapıyorsa normal değil
her gün degil
garipsemedim eşim öyle
Eşim öyle derken
normal karsılamıyor
Tek çocuk mu
evet
Anladım