Ağlamak için gecenin bu saatini bekleyen kaç kişiyiz? Gelin sarılalım😪
Güncellemeler:
1 ay
Konuyu yanlış seçmişim gençler kusura bakmayın kederli yaşam konusu yoktu orda
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
612Evim arabam güzel kazancım
normal bir boyum
güzel sayılacak vücudum
yüzüm var ama ağlamak istiyorum.
mutsuzum
Kanka kusura bakma bunu söylemeden edemeyeceğim
Profilindeki boru sana girsin
😂😂
Sağol tavsiyen için sen memnun kalmasaydın bana tavsiye etmezsin dimi 😀😀o boru hayatımı mahvedenleri dövmek için koymuştum ama senin için fesatmis sende kusura bakma böyle cevap verdiğim için 😂😂
Bu cevabı çok mu düşündün gerçekten? Kusura bakma ben azıcık gülmek için söylemiştim zaten dertliyim kederliyim nolurdu laf sokmasaydın😣
Ama sen bana boruyu soktun ben laf soktum çokmu yani😀😀
Sanki kütük soktum çok mu acıdı sanki kardeşim
Hahahaha deli ya😂😂he acıdı getir krem sür acısı geçsin 😂🤣🤣
Krem bitmiş üflesem geçer mi
Daha da iğrenç bir espri daha yapayım mı üfleme demişken öpte geçsin 🙊🙈🙈çok iğrenç oldu haklısın 😂😂😂
Bu arada seni derdin ne sormadım ☺
Bu konu sağlamaya kadar gider en iyisi burda kesmek
Pardon yanlış yazdım yağlamaya
Boşver derdimi hiç oralara girme
Benim derdim profilimdeki soru olarak sordum yeni boşandım
18 yaşında evlenip iki yıl evli kalıp geçen hafta boşanan 20 yaşındaki dul bir erkeğin hiç evlenmemiş bir kızla evlenme şansı varmıdır sizce?
Hiç evlenmemiş bekar kızlar sizlere soruyorum siz böyle bir erkekle aşık olsanız evlenir misiniz yoksa aşkınızı kalbinize gömer ayrılır mısınız?
Kanka umut her zaman vardır kız olsaydın bile şansın olurdu elinde iyi bi işin varsa yakışıklı boylu posluysan tamamdır benim bi amcam 40 yaşında karısından boşandı ama zengindi biraz internetten biriyle tanıştı kız 21 yaşında taş gibi şu an almanya da yaşıyorlar yani demem o ki umudunu kaybetme daha yolun başındasın daha çok gençsin ve çok şey yaşayacaksın😊 ama 18 yaş gibi erken bi yaşta neden evlendiğini merak ettim çok mu aşıktın
Evet çok aşıktım evlendim çok zenginim kendi işimin başındayım patronum aileden zenginim yani
Eee daha ne olsun
Bakire bekar kız olsun evlenmek için daha ne olsun derken bu olsun kanka ya😀
Seninde gözün yükseklerde hee kanka ama imkansız değil neden olmasın
El değmemiş istiyorum ne yapayım huyum böyle 😀
Onu kendini elletirken neden düşünmedin
Evliydim boşandım elletmekmi kaldı😀😀
İyi mi geceler🚬