Nasıl bir ev var hayalinizde?
Ben restore ve revize edilmiş klasik esyalara bayılıyorum🤗bence kesinlikle biraz klasik dokunuşlar olmalı 🤞
Ben restore ve revize edilmiş klasik esyalara bayılıyorum🤗bence kesinlikle biraz klasik dokunuşlar olmalı 🤞
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
13 gü
İyi akşamlar güzel insanlar 😊verdiğiniz değerli ve birbirinden güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum 🙏kendim gibi klasik ya da klasik modern karışık sevenlere bolca ❤️... her birinize ayrı ayrı yanıt veremedigim için üzgünüm.. hepinizin hayalinizdeki yuvada mutlu ve huzurlu yaşamanız dileğiyle 🌹🙏🏡♥️
6 gü
Canlarım yorumlara eklediğiniz görsellerin hepsi birbirinden güzel hepinize çok çok teşekkür ederim 🤗🌹görsel eklemek isteyen de ekleyebilir, fikirlerimize biseyler katabilir 🤞✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
4332Home ofis havasi var ya da yazanesinde sahibi yaşayan bı galeri gibi 😄tek olsam yaşardım mutlaka ama eşin ve çocuklarınla yaşamak için çok uygun değil bence
kesinlikle tam olarak anlattigin gibi home ofis calismak ve yalniz yasamaya uygun
Bu ortam gerçekten çok güzelmiş bende beğendim 🤞
@Kptknn
Teşekkür ediyorum kardeşim o senin güzel görüşün 😊
Nasıl yani neden girmiyor?
Daha cok otantik
Sizin karariniza saygı duyuyorum ama bence sizin otantik bu olmuyor... siz bence nostaljik ve klasik arasındaki farktan ötürü biraz karistirdiniz ya da ben doğru bilmiyorum🤷🏻♂️😊
Ben öyle görmek istemişimdir belki. Benim için hiç fark yok 😊
Sanırım öyle 😊
O dengeyi tutturmak çok mühim. kimisi beceremiyor tuhaf ve göz yorucu oluyor
az eşya ile yormaz
Aşırı sade