Bence küçük, vagon ev bile olur ne gerek var abi koca eve binlerce lira vermeme sevimli bir ev bence mutluluk için birebir. Geniş Ev mesafe demektir, eşim bana seslendiği zaman kısık duymamalıyım onu 🤗. Prefabrik, konteyner ev ve vagon ev benim için en mantıklı ev hem depreme dayanıklı yıkılmaz, hem lüx görünüm hemde daha sıcak daha ne betona tonlarca para vereceğime o parayı ev çevresi aksesuara eşyalara kendime eşime harcarım. Bir ev için borca batağa girmeyin derim arkadaşlar 😊
Haluk Bilginer bununla ilgili bir söz söylemiştive çok hoşuma gitmişti Yaş ilerledikce anlıyorsunuz ki 500 liralık saatin ve 5 bin liralık saatin aynı dakikayı gösterdiği, 200 bin liralık ev ve 1 milyon liralık ev aynı yalnızlığı barındırır materyalist şeylerde mutluluk aranmaz."Asıl mutluluk sevgi ve kahkahadan geçer." Bu konuşulanlar basit şeyler kendinizi basitleştirmeyin vesselam...
kesinlikle (: önceden adamlar dağ çayır ne varsa oraya ev yapmışlar hala yapan var öyle yeter ki iste yani şu an oraları 2 milyona satıyorlar vay anam vay hayatı yaşıyorlar ahahahah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
64Yaş ilerledikce anlıyorsunuz ki 500 liralık saatin ve 5 bin liralık saatin aynı dakikayı gösterdiği, 200 bin liralık ev ve 1 milyon liralık ev aynı yalnızlığı barındırır materyalist şeylerde mutluluk aranmaz."Asıl mutluluk sevgi ve kahkahadan geçer." Bu konuşulanlar basit şeyler kendinizi basitleştirmeyin vesselam...
1 milyon hazırlayın tabi kolay 😂😂
kesinlikle (: önceden adamlar dağ çayır ne varsa oraya ev yapmışlar hala yapan var öyle yeter ki iste yani şu an oraları 2 milyona satıyorlar vay anam vay hayatı yaşıyorlar ahahahah
@ağırolbilocan 2 milyonmu o dediğin tarzda bir ev artık adam akıllı birşey 4 6 milyon arası sana diyimde 1 milyon 2 milyon nerede var öyle evler.)
Kesinlikle haklisin
Sağol
Beni takip ettin ama xperim. yok. once sen yazman. kazim
Evet bekkiyorum
Yazmam mı ne ben yazmak için takip etmedim ki
Ne yazıcamı da bilmem
Özelden yaz once
Sen çok yanlış platformdasın kardeş tindera alalım seni
Ben mi
Hayır tabikide o kendini biliyor
Evet haklısın anladım
Helal sana