Ev temizliği konusunda kadınlar oldukça başarılıdır. Fakat gerçekten ev temizliği yapmak isteyen erkekler, kadınlar kadar iyi temizlik yapabileceklerine inanıyorum. Erkekler isterse kadınlardan daha iyi, ev temizliği yapabilirler mi? #gadasından sevgilerle 🤗
Evet çünkü kadınların yaptıklarını eleştirmekte üstlerine yoktur ayrıca kadınlardan neler beklediklerini bilirler dolayısıyla kendileri de yapabilirler diye düşünüyorum (bu dediklerim zeka seviyesi normal ve insancıl saygı nedir bilen bir erkek için geçerlidir!)
beyazorkidem | Ev & Yaşam konusunda 496 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Dekorasyon, düzen tertip konusunda çoğu kadına taş çıkaran birçok erkek dostum var. Hatta bir erkek dostumun evine gittiğimde ağzım açık kalmıştı. O havluların hepsi ütülü bir şekilde dolaba konmuş, her yer ışıl ışıl temizlikten parlıyor. :)
1|3
0|0
fangoria | Ev & Yaşam konusunda 585 görüş paylaştı.
Tabi ki yapabilir. Kadınlar nasıl ki her işi yapabilirse erkekler de yapabilir. Mesela erkek aşçılar var muhteşem lezzetler çıkaran. E doğal olarak yemek konusunda iyi olabiliyorlarsa temizlik konusunda neden iyi olmasınlar.. Keyifli geceler.
0|1
0|0
bensherlock | Ev & Yaşam konusunda 177 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Çok güzel temizlemişsin ya dedikten sonra dolabı açarım be dolaptan eşyalar gelir üzerime
En İyi Kız Görüşleri