Milli Eğitim Bakanı Özer, "Tüm Türkiye’de okullarımızı 13 Şubat’a kadar 1 hafta tatil ediyoruz" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer, "Tüm Türkiye’de okullarımızı 13 Şubat’a kadar 1 hafta tatil ediyoruz" dedi.
Yeterli olacağını sanmıyorum. çünkü depremler devam edebiliriz özellikle zaten kış ayındayız yani bu tarz depremlerin devamı gelebilir maalesef. bu yüzden bence Şubat sonuna kadar da tatil edilebilirdi. çünkü depremler bir çok farklı ilde yaşanıyor. ve insanların bu dönemde psikolojisi de iyi olacağını sanmıyorum maalesef. o kadar can kaybından sonra ben 1 hafta tatilin yeterli olacağını düşünmüyorum ben.
arkadaşlar deprem oldugu dakikadan bu yana
Yenimahalle , 26118 sok, No: 45, Aşiyan Kent, A blok. Adıyaman/Merkez
bu adrese hic bi sekilde arama kurtarma ekibi gitmiyor yardim gitmiyor insanlar içeriden ses veriyor lütfen gec olmadan ulasilsin telefonlar cekmiyor gerekli yerlere haber verilemiyor LUTFEN icerisinde benimde tanidigim olan elif sare zencirkiran ve kadir zencirkiran 9-14 yaslarindalar henuz hicbir ekip yok en son dun ses alinmis bu çocuklardsn ama iceride cok sayida insan var lütfen unutulmasin adiyaman bu adresi yayabildiginizce yayin cok kotu durumdayiz dusundugunuzden ve yansitildigindan cok daha kotu kendi imkanlarimizda çıktık biz LÜTFEN YARDİM EDİN BU KONUMA ( Twitter'da adiyaman asiyan kent yazarsaniz insanlarin cagresizliklerini kesin olarak gorsel ve videoyla teyit etmis olursunuz lütfen depremden olmasa donarak olucek bu insanlar cocuklaar)
Yeterli olacağını sanmıyorum bu yıl deprem yılı olacak diyorlar, artçı depremler zaten bir iki haftayı buluyor en azından artan durumlarda tatilin uzatılmasından yanayım gerekirse birkaç hafta uzaktan eğitim başlatılsın onca can kaybından sonra bir hafta tatil çok az. Bu bir hafta içersinde depremler çok güçlü olacak ikinci haftada devam edebilir diyorlar. Herkese geçmiş olsun.
Keşke insanlarımız ölmeseydi bu acılar yasanmasaydi da sadece tek derdimiz bu soğukta okula gitmek olsaydı tatil yeterli mi bilemiyorum 1 hafta sonra bile depremler devam edebilir ona göre tatil uzatılabilir bence ama bilemiyorum tabi umarım depremler biter 😞
Cevap
13Cevap
Bazı bebebiş melankolikler 'duyar kasma' diyerek eksileyecek veya yereceklerdir lakin, benim umurumda bile değil ve ruhum çok sızlıyor.
İnanmak istemiyorum; an itibariyle 2921 can kaybı yazıyor ve artacak gibi görünüyor.
Umutlar tükenmedi.
Bebekler, anneler, çocuklar enkazdan iyi haberler gelebiliyor.
Gelsin, artık sadece iyi haberler gelsin ve bizler de iyilik yapalım.
Hiçbir şey yapamıyorsak, 'DEPREM' yazıp 1866'ya SMS atalım.
Bu kardeşlerimize destek olalım.
İstanbul gibi etkilenmeyen şehirler ( ki etkilenmediğimizi de bilmiyoruz burada bile her an her şey olabilir) ideal ama deprem üstleri için 2 hafta, emin değilim..
Dershaneler de tatil mi acaba
Elbette.
Ben dershenye Bize daha söylemediler normalde bugün Dershane başladı ben gittim ama bugün akşam etütü olmayacak diye mesaj geldi dershaneden daha bilgi gelmedi
Allah Allah ben kapalı diye haber aldım hatta uzaktan eğitime geçildi hangi dershane ki bu
Açı dershanesi
Hee bilmem sınav vs kapalı
İstanbul'da okuyup da sömestr için ailesinin yanına doğuya giden çok öğrencimiz de var onları da düşünün 1 hafta yeterli değil
Şu durumda eğitim de durur canıyla uğraşıyor insanlar üniversiteden arkadaşlarım tatil için memleketlerine gitmiştiler nasıl dönecekler
Hayır yeterli olmayacak sarsıntıların 1ay boyunca süreceği söyleniyor afad çalısanı tarafından 3 hafta ara verilmeli !
Ya insanların evi yok evi yıkıldı her şey şimdi bir hafta sonrasında hele bu fiyatlara ev bulmak imkansız gibi bir şey bir hafta neye yetsin ya
Kışta durdu durdu şimdi geldi dışarda kıyamet kopuyor😕
Okullar artık online olmalı bu karda kışta okula gidiyorlar
Deprem bölgesi dışındakilere sanırım yeter. Ama deprem bölgesinde gerekirse uzatılabilir
Yeterli olmaz ben kararı değiştiriyorum 1 sene tatilsiniz bebeler hadi...
Her yer için aynı değil bu olay bizi baya bir süre etkiler
Arkadaşlar haberleri iyi takip edin. Bir hafta tüm Türkiye için depremzede 10 il içinde iki hafta.
İki haftada da yeterlidir. Türkiye geneli için ise 1 hafta yeterlidir.
Bence ağır yaralanan, velisi/yakını ölen ve bu tip ciddi durumdaki öğrencilere özel olarak bir aylık verilmeli. Bir ay sonrasında da durumuna bakılarak devam edip edemeyeceği tespit edilmeli.
Nisan ayında bir hafta olacak ara tatilden aldılar.
Doğu illeri için yetmez ama diğer iller için yeterli çok kar yağışı var olmalıydı zaten
Dershaneler de tatil mi acaba
Deprem olan yerlerde yeterli olacağını sanmıyorum. Artçılar bir süre devam edecektir. İnsanların evleri yıkıldı enkaz altında kalanlar fazla. Kurtulanların da psikolojik olarak iyi olacağını sanmıyorum.
Deprem bolgelerine yeterli degil. Ama diger yerler icin yeterlidir diye dusunuyorum.
O bölgede zaten uzun bir süre eğitim olamaz maalesef. Diğer iller için yeterlidir.
Dün okullar açılıyor diye üzülüyordum şimdi tatil olduğu için...
o kadar can kaybından sonra ben 1 hafta tatilin yeterli olacağını düşünmüyorum.
En İyi Cevap