Eğitim & Kariyer 2 ay Ders notlarını herkesle paylaşır mısınız? s 8matador1180 Fenomen Takip Et FacebookTwitter 40 Ders notlarınızı herkesle paylaşıyor musunuz yoksa direkt milletten alıp hazıra mı konuyorsunuz xd Güncellemeler: Takip Et 40 Paylaş FacebookTwitter Ders notlarını herkesle paylaşır mısınız? 1318 Görüşünü yaz
Mario45 | Eğitim & Kariyer konusunda 628 görüş paylaştı. Master 2 ay Hayır sadece tarihte yapardım bunu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Michael4732fs Xper 6 2 ay görseldeki notlar tıp mı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla 8matador1180 2 ay Maalesef bilmiyorum :) Yorumla
Semihh98 | Eğitim & Kariyer konusunda 1b görüş paylaştı. Master 2 ay Ben hep ders notu isteyen tayfaydim🤣🤣 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
zeynebpbuyukinan Yoda 2 ay İsteyene veriyoruz😒 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Kişi Yorumla
irresponsibleeea | Eğitim & Kariyer konusunda 107 görüş paylaştı. Bilge 2 ay Ders notum hiç yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
alsevgilimkırkalbimi Xper 7 2 ay Öğrenci değilim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
ateşcinicalciferx Xper 3 2 ay sadece hoşlandığım kişi isterse Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
blue-blood Xper 1 2 ay Hayır. Tanıdığım bazı kişilerle sadece. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Redamancy-4 | Eğitim & Kariyer konusunda 4,8b görüş paylaştı. Master 2 ay Hayır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Gizli Üye 2 ay Sınıfa notları ben dağıtırım her zaman Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1318Hayır sadece tarihte yapardım bunu
görseldeki notlar tıp mı
Maalesef bilmiyorum :)
Ben hep ders notu isteyen tayfaydim🤣🤣
İsteyene veriyoruz😒
Ders notum hiç yok
Öğrenci değilim
sadece hoşlandığım kişi isterse
Hayır. Tanıdığım bazı kişilerle sadece.
Hayır
evet