ben ilerde kadin asker olmak istiyorum fakat masa basi islerini hayatim boyunca hic sevmedim tercihimin icinde hic olmadi merak ettigim bir sey var kadin asker olunca subay olur komando olur masa basinda mi calisirim ust bas aramada filan mi yoksa catisma olur kosturma olur icinde olunuyor mu
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
05dermiyim zaman gosterir fakat ben masa basini hic bir zaman ne istedim ne hayalini kurdum ben aktif bi meslek istiyorum ama bunu ailemden yakinim kendisi asker sordugumda sanirim olmamami istedigi icin kivirtarak kadinlar surekli masa basi ve ust bas aramada diyo hani operasyonda olur aktif olur soz etmedi merak ettim durustmu davrandi yoksa kibarca istemedigini belirtmek icin yalanmi soyledi ondan sordum soruyu
Kadınlar nadir operasyona çıkarlar geçen sene bir kadınla operasyona çıktık. Nadir de olsa oluyor. Personel azlığı vesaire
ilgilendigin icin cok tesekkur ederim ve bu meslegi tercih etsen subaylık olur patlayici madde imha olur istedigim gibi aktiflik yakalabilirmiyim yoksa hayatimin cogunlugu pasifmi gecer masa basi gibi sence pisman olurmuyum
Pişman olursun. Her yer cemaat yuvası olmuş. İktidarın adamları tarafından dolmuş. Ayrımcılık hat safada ben 5 senedir tsk mensubuyum deniz kuvvetlerinde çalışıyorum. En kolayı hava ve deniz olduğu halde bıktık biz. Özellikle sen kadın olarak çok sıkıntı çekeceksin. Tarikatci komutan Tarafından her türlü tacize maruz kalabilirsin.
Askeriye çok farklı git polis ol ama askeriyeden uzak dur. İlla da olmak istiyorsan karacı sakın olma hava veya deniz seç kazanabilirsen
peki cok tesekkur ederim ben gozluk kullandigin icin havacı hakkimi kaybettim deniz secsem mantikli
Hizmet sürem dolar dolmaz istifa edeceğim. Benden sana uyarı özellikle bu zamanda asker olunmaz. İlk harcananlar askerler
sizde haklisiniz ama bende cok hiperaktif bi insanim durağan bi meslekte beni 1 dk tutamazlar bundan dolayi birazdaha hareketli bi meslek oldugu icin dusunmustum
Ben 1 senedir operasyona çıkmadım inan hareketli hayat istiyorsan polis ol asker olunca sabah 6 da her gün kalkabilecek mısın mesela kendini sorgula yeri gelir 8 saat ayakta beklersin.
yaklasik 5 senedir sabah 7 aksam 10 calisiyorum 11 saat tek ni yerde mental ve fiziksel duruyorum ve eve geldikten sonraki islerimi hallediyorum yani ondan sorunum olmaz uyumayı sevmiyorum ama sanirim dedigin uzerine polisligi tercih edicem arastirip
😀 yok yani ona gore secim yapmam gerek eger masa basinda denetim yapcaksam secmiyim ama hani catismadan kastim her dk adrenalin degil tabikide ama hani araziye cikma anlaminda sordum
Yani görev yerine göre değişir ama aktif olarak görev yapım istiyorsan komando olicaksinn o zaman daha hareketli görevler alirsinn☺️
yakinim olan ailemden birine sordugumda kendisi olmamami istedigi icin o yonde oldugu icin bana dedigi kadin komando yok kadinlar operasyonda filan yer almaz tarzinda konustugu icin lafi degistirerek surekli sormak istedim sizlerede
Yani hani söz dizisi gibi bişey beklememek lazim askerlik öyle bişey degil
tabikide son derece yeri geldimi altina ettircek kadar tehlikeli korkutur cinsten ama dedigim gibi ben aktiflikten hoslaniyorum icerde olmayi hic sevmem peki son sorum tesekkur ederim oncelikle ilgilendigin icin sorumlan sence bu meslegi secsem pisman olurmuyum hani istedigim aktifligi alarbilir miyim
İlla gezim dolaşım çok aktif iş yapkcam diyorsan polis ol çevik kuvvete gir askerlik daha farklı bişey yani şimdi tüm detaylaara girmeyelim ama askerlik Türk kadinina göre bir iş hiç sknti olmaz her syi yaparsin sklmazsin da zaten sklcak zamanın olmaz ☺️
peki cooook tesekkur ediyorum
👍
sorumlan ilgilendigin icin tesekkur ederim peki sence meslegi tercih etsem istedigim aktifligi alabilir miyim ben hiperaktif bir insanim cunku
Oraları belli olmaz
😁😁 oyle degil o lafin gelisi kosusturma cinsinden olay yeri inceleme tarzindan sormustum
Olay yeri inceleme ol o zaman
yani hep masa basi cinstenmi 4 de 3 u masa basi mi