Giriş en son 23:30 olabilir ama 18 yaşından büyüğü reşitiz atıyorum 2 3 günlük okulu asıp tstile gittik veya bi arkadaşımızda kaldık aileye yurttan gelmedi diye mesaj gidiyor mu? Son giriş saati olabilir evet ama devamsızlık yapamıyor muyuz sonuçta reşitiz. Ege üniversitede bi yurtta kalıcam var mı böyle e şeyler yaşayan
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2370 gün bir sene boyunca geçerli değil mi? Birde okul tatillerinde ve o 3 aylık tatil de 70 günün içinde mi yoksa onlar sayılmıyor mu? İzin aldığımız takdirde aileden onay tarzı bir şry yok değil mi
70 değil 75 olacaktı yanlış yazmışım. Haftasonları, ara tatiller, yaz tatili falan dahil değil yani bu zamanlarda gitmemeniz gün sayınızı azaltmaz. Aile onayı diye bir şey yok, kendiniz uygulamadan girip izin alıyorsunuz. Almadan çıkarsanız önce sözlü uyarıyorlar sonra ailenin imzaladığı dilekçe istiyorlar ama sizden istiyorlar aileyi aramıyorlar sonra ihtar veriyorlar, böyle birkaç kere daha yaparsanız en sonunda yurttan atılırsınız ama dediğim gibi izin alsanız hiçbir sıkıntı olmaz.
Aaa böyle olduğunu bilmiyordum bana sürekli aile bilmem ne dediler uygulamadan almakta ne var çok iyiymiş bilgi için teşekkür ederim
Rica ederim, eskiden nasıldı bilmem ama 3 yıldır yurtta kalıyorum şu an bu şekilde izin alıyoruz.
Çok teşekkür edeirm baya yardımcı oldun sorup da düzgün cevap alacağım kşmse yokdu
Rica ederim ne demek 😊
Ayrıca ailene haber verilir. Yurt'a o gün giriş yapmayacaksan, Aile onaylı izin belgesi gerekiyor.
Biz reşit değil miyiz peki küçük olsak anlarım ama saçma geliyor bu. Peki girişte kendi numaramı versem kayıt yapılırken mesaj bana mı atılır yoksa arıyorlar mı
Reşit olmak ile bir alakası yok maalesef bu durumun. Yurt kuralları var ve uymak zorundasın.
Kendi numaranı verirsen onlar anlarlar, numara sahibinin annen ve baban olmadığını.
Nasıl anlarlar form doldurmuyor muyuz girişte? Koca yurt anlasalar bile bulmak için uğraşırlar mı
Telefon sahibini ararlar. Ayrıca ailene sadece haber verirler, çocuğunuz yurda giriş yapmamıştır diye.
3 Kere habersiz yurttan çıkış yaparsan şuting olursun.
Aile onaylı belge falan gerekmiyor gencizbiz uygulamasından kendin izin alıyorsun.
Kaç kere izin almayı unuttum bir kere ihtar verdiler, hiçbirinde ailem aranmadı beni arıyorlar. Numara olarak da aile numarasına ailemi yazdım ama onların bu konuda muhatabı ailem değil ben olduğum için bizzat beni arıyorlar.
@Acılıkoala izin aldığımız haber verdiğimiz süre boyunca o zaman istediğimiz gibi 75 günlük izinden yararlanabiliyoruz
Evet aynen öyle
Hafta sonları alınan izinler, izin hakkından düşülmez.
75 gün izin hakkı mevcut
23.00 girme sonucu uyarı verilir
Bir sene içinde mi 75 gün oha çok iyiymiş. Ya Mart ayı gibi bi tur düşünüyorum 4 5 gün sürer girmediğim için haber gider falan dediler aileye
Hafta sonu izni nasıl olıyor
Hayır aileye haber gitmez
Yurda girmesen bile aile aranmaz.
Haftasonu dışarda kalsan ve izin Alsan 75 gün içinden düşülmüyor. Sadece hafta içi alınan izinler için düşülür.
Senelik 75 gün.
Hafta sonu neden 75 dek düşülmüyor sonuçta okul süresi içinde
Sadece yasal iş günlerinden düşüldüğü taahhütname içinde belirtiliyor.
Ben ve çevreminde haftasonu günlerinde düşme olmadı
Teşekkür ederim
3 4 gün sadece bi tura katılmayı düşünüyorum mesaj neden gidiyor çok saçma değil mi ya
Ailene haber vermeden gidersen patlarsın
Of çok saçma ya