Hayatımda ilk defa kopya çekme gereği duydum onda da elime yüzüme bulaştırdım. Birde telefonla çekmeye çalışıyordum cesarete bak.. neyse sınavda çekiyorum baya sonra sen gel sesi kapatmayı unut.. bildirim geldi haliyle herkes duydu hoca geldi yanıma gelirken bende bacak arama sakladım kalk ayağa dedi elime etrafıma baktı nerde dedi çantamda dedim açık unutmuşum çıkar köy masaya dedi hemen apar topar çantamdan alır gibi yaptım yırttım jfksbfkd
Yanlış hatırlamıyorsam ortaokulda, ingilizce sınavında kopya çekmiştim. Ama bendeki cesarete bakın, en ön sıradan da kopya çekmezsin be kızım. Hocanın arkadan yaklaştığını hissedince direkt sıranın altında parçaladım kağıtları asgshdj
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
niceness | Eğitim & Kariyer konusunda 152 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Yakalanır gibi oldum ama hiç yakalanmadım. Hep son anda engel olurdum. Kopya çektiğim halde yine de düşük not alırdım ama. O da ayrı bir hüzün...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
SalvioHexia | Eğitim & Kariyer konusunda 158 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
hiç kopya çekmedim çünkü başaramazdım yakalanırdım o kadar gözü açık bir insan değildim lise yıllarımda
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
CanerDiyeBiri | Eğitim & Kariyer konusunda 193 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
İlkokulda 4. sınıfta :D arkadaş söyledi hocam caner kopya çekiyor diye dfgfd Bir daha da yakalanmadım, profesörün gözüne bakarak kopya çekecek seviyele geldim dfgfdgdf
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
MUSTAFAZKN | Eğitim & Kariyer konusunda 337 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Yakalanırsan zaten kopya çektim diyemezsin. O yüzden çok çektim hiç yakalanmadım. Kopyalarım iki sefer ellerine geçti hocaların lakin kopya çekerken değildi bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1731Eline yazsaydın ya şaşkın. d şahsen ben hep elime yazıyodum kopyayı ceketin koluyla da elimi saklıyodm
Seni seni hehehe
Birde telefonla çekmeye çalışıyordum cesarete bak.. neyse sınavda çekiyorum baya sonra sen gel sesi kapatmayı unut.. bildirim geldi haliyle herkes duydu hoca geldi yanıma gelirken bende bacak arama sakladım kalk ayağa dedi elime etrafıma baktı nerde dedi çantamda dedim açık unutmuşum çıkar köy masaya dedi hemen apar topar çantamdan alır gibi yaptım yırttım jfksbfkd
Hocanın gözüne baka baka bile çektik
Jekwjwkkwkww iyimiş
😔hiç cekemedim ya😀
Dimi bende seviyorum burnum fındık gibi övünmek olmasın
Benim köpek balığı sırtı gibi awk