Üniversite yıllarından kalma tozlu bir Latince ve Eski Yunanca'dan sonra Arapça'ya merak sardım şu an hala öğreniyorum desem daha doğru olur. Emeklilik zamanlarım için ayırdığım dil ise Sanskritçe. Biliyorum sizlere saçma gelebilir ama biz dilbilimciler çok da akıllı sayılmayız :)
22 ülke ve 2 kıta gezdim şuana kadar. İngilizce anadil seviyesinde türkçe ise anadilim. İspanyolca ve portekizce öğrenmek isterdim çünkü Güney Amerika gidiş planım var. Bu yıl Mayıs’ta sırasıyla Filipinler, Tayland yapacağım bakalım önümüzdeki yıl Güney Amerika inşallah
çok mantıklı ben geçen sene başladım şu an yazıyorum da konuşuyorum da üstelik pandemi nedeniyle çoğu dersi online aldık. Nedenine gelince ıyyy araplar çok klişelerinizden önce Arapça ticari dillerden bir tanesi. Üstelik çalıştığım firma Ortadoğu sermayeli. Çok doğru yapıyorsun. Ama önce İngilizce sonra da Arapça öneririm. Gramatikal açıdan çok faydasını görürsün. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63Teşekkürler
Benim gibi geziyorsun sende
Aynen hocam hedefim 100 ülke bakalım olacak mı 😁
Neden Arapça
çok mantıklı ben geçen sene başladım şu an yazıyorum da konuşuyorum da üstelik pandemi nedeniyle çoğu dersi online aldık. Nedenine gelince ıyyy araplar çok klişelerinizden önce Arapça ticari dillerden bir tanesi. Üstelik çalıştığım firma Ortadoğu sermayeli. Çok doğru yapıyorsun. Ama önce İngilizce sonra da Arapça öneririm. Gramatikal açıdan çok faydasını görürsün. :)
A:Hablas español?
B: Sí amigo, mi amigo 😂
Güzel olurdu tabi
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkür ederim
Tebrikler
Teşekkürler