Acılıkoala | Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Kapatılması gerekmiyor, kalmak isteyen kalabilir ama mevcut durumda öğrencilerin alternatifi yok. Devlet yurdu çıkmadığı takdirde özel yurtlara parası yetmeyen öğrenciler bu yurtlara mecbur kalıyor. Bazılarını da ailesi mecbur bırakıyor yani bu yurtlarda kalanların çoğu kendi isteği ile kalmıyor, çaresizlikten kalıyor. Devletin bunun önüne geçmesi, öğrencileri ortada bırakmaması gerek ki gençler kendilerine bir yol çizebilsin, cemaatlerden medet ummak zorunda kalmasın.
Sormalarageldik | Eğitim & Kariyer konusunda 245 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Bende kaldim tarikat yurtlarinda evlerinde kimse kimseyi zorla kaldiramaz okutamaz gelirler biraz israr ederler yok dersin giderler yani bende öyleydi en azindan bogazina bicak dayamiyorlar bunu yapacaksin diye çocugun bütün derdi ailesiyle aile baskisindan gelmiş bu hale. Ayrica cemaat yurtlari belki biraz islama yönlendiriyor olabilir (ki bu kötü bir şey degil bana göre ) ama koskoca devlet yurtlarinin sunmadiği imkanlari sunuyorlar maddi bakimdan aileleri çok rahatlatiyorlar devlet öğrencisine böyle bir imkan sundu da öğrenci mi okumadi yani
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Blessedblue | Eğitim & Kariyer konusunda 81 görüş paylaştı.
Bilge
4 ay
Kapatılmalı tarikat üyesi yetiştiriyorlar beyin yıkamaktan başka bir şey değil.
En İyi Kız Görüşü