Süper ligde futbolcu olabilmek için yetenek ve çalışmak yeterli mi?
9
0
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
blade063 | Eğitim & Kariyer konusunda 136 görüş paylaştı.
Guru
5 gü
2005 2006 idi sanırım. bir özel futbol okulunda kurs alıyordum. bir gün ankaradan bir ekip geldi altyapı için araştırma yapıyorlardı ki benim lisansım bile yoktu. Bana gelip seni ankaraya götürmek istiyoruz gençlerbirliğinin alt yapısında olmanı istiyoruz demişlerdi. okul kalacak yer + maaş önermişlerdi daha yaşım 11 12 idi o zamanlar. gidip anneme söylemiştim yok oğlum sen okuluna bak demişti. adamlar tam 3 4 gün peşimde dolaştılar. ben o yaşlarda yaşıtlarım topa vurduklarında topu yerden havaya kaldıramazken ben ortasahadan frikik atıyordum. ben topun başına geçtiğimde millet kaleye geçmek istemiyordu. o kadar sert şut atma becerisine sahiptim. bahsettiğim saha halısaha. 100 mt sahada 16 17 yaşında ortasahadan kaleye frikik atıyordum :) direğe vurma iddasına girip kazandığım çok olmuştur. o dönemler vucut yapım messinin ki gibiydi bacaklarıım kısa ve hızlı baldırlarım kalındı. kilo almaya meilli bir vucudum vardı sporu bıraktığım gibi kilo aldım zaten :)
Her alanda olduğu gibi o alandada. Türkiyede birileri elinden tutmadığı sürece istersen messi ol. Halı sahadan öteye geçemessin. Veya amatör ligde ömrün çürür
0|0
0|0
Cmn24 | Eğitim & Kariyer konusunda 219 görüş paylaştı.
Yoda
5 gü
Bunun yanında keşfedilmek önemli
0|0
0|0
Gizli Üye
5 gü
Çok çalışıyoruz şu an 1. ligdeyim
0|0
0|0
Soran
5 gü
Yaş kaç
Görüş sahibi
5 gü
26yım
Soran
5 gü
Kaç yaşında Prof oldun
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
5 gü
A takıma 22'de çıktım
Soran
5 gü
Torpil diye bir şey var mı
Görüş sahibi
5 gü
Evet var ama bizim kulüpte yok
Soran
5 gü
Kaç para kazanıyon
Görüş sahibi
5 gü
Senelik 300 bin tl
Gizli Üye
5 gü
Yetmez menejer faktörü etkili
0|0
0|0
badarbungaa | Eğitim & Kariyer konusunda 238 görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş