4 dönemde 80 kredi topladım 220 krediyi tamamlamam gerekiyor kaç senede toplarım kalanini acaba
Güncellemeler:
13 gü
Arkadaşlar bu ara 4 dönemin sadece 2sinde sınavlara girdim yani 2 dönem de topladım 80 krediyi.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14Okuduğum bölümün kredisi 220
1 Dönemde nasıl mezun oluyor ya 8 donemi tamamlamak zorunlu sdhajsjs
2 dönemde topladım 80 krediyi ve bölüm derslerinin sınavları da daha yapılmadı virüsten dolayı yoksa daha yüksek olucaktı
Yani eksik kredisini tamamlayanlar için söyledim kalan kredilerini bir veya iki dönemde tamamlayabilirsin
Bende 2 dönemde topladım diğer 2 dönem hiç bir sınava girmemistim
ama yani senin ki sıkıntı baya haberin olsun 35+35+35+35 140+80=220 4 dönemin kalmis 4 donemde bütün sinavlaei gecmen gerek
Dönem kalması gibi bi durum yok örgün eğitim değil ki bu sınıfta kalma gibi olsun. 14. Döneminde mezun olan biliyorum
acik lise 8 dönemden oluşuyor sen 4 donemini bitirmissin zaten
o 14. donem tekrar bastan baslio
8 dönemden oluşmuyor evet ama uzayabilir dönemler zorunlu olan 8 dönemi tamamlamak 8 dönemde mezun olmak değil. Yani sen 6. Dönemde bütün kredilerini toplasan 8i tamamlamadan mezun olamazsın
Oluşuyor yazcaktim
ben normal liseden geçiş yaptığım icin önümdeki dönemde mezun olabiliyorum :(
Şu an kredim 136
Hm hayırlısı. Ama yanlış biliyorsun dönemler 8in üstüne çıkabilir dediğim gibi baştan başlama gibi durum da olmaz.
bunu bilmiyordum sagol :)
hayirlisi be gülüm umarim en erken surede bitirirsin ama dediğim gibi 4 donemde bitiirirsin o zaman ya da 5