badarbungaa | Eğitim & Kariyer konusunda 277 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
raporlu adamı çalıştıramazlar , ALO 170 bildirirsen adamın aklını alırlar
0|0
0|0
Soran
13 gü
Benim raporum pazartesi günü bitiyor ayın 12 sinde iş başı yapabilir diye görünüyor ama onlar karantina süresi bitti diye yarın ve cuma günü işe gelmemi söylüyorlar ben ister sağlam olayım ister hasta olayım dediğiniz gibi 4 gün daha raporum var
kesinlikle öyle hem tazminata alırsınız hemde işsizlik maaşınız bile olur çalışmadığınız sürece
Vault_Boy | Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Master
13 gü
Şikayet etmezsen yaparlar. Bu sefer de işine gelmiyorsa işten çık derler. Devir böyle.
0|0
0|0
Soran
13 gü
Şimdi şöyle anlatayım benim covid testim pozitif çıktı ve 10 gün karantinaydım ama aile hekimim bana 14 gün verdi raporu benim 10 günüm doldu dün hemen aradılar karantinan bittiyse gelebilirsin işe o gün işlemiyor şu an sana çünkü karantina süren dolduysa dışarı çıkabilirsin diye baskı yapmaya nasıl deli oldum nasıl sinirlendim
Raporun 14 gün ise, 14 gün izinlisin. Ötesi yok onun.
Soran
13 gü
Aynen öyle teşekkür ederim 🙏🏻 daha önce de annem ameliyat olucak diye 1 gün izin istedim onu da dediler ki yıllık izninden düşücez dediler bir çalışan iş yerinden 1 gün izin isteyemicek mi neden yıllık iznimden düşülüyor
Seni sömürmek için her şeyi yaparlar. Raporu sonuna kadar kullan. Millet rapor alıp da 2 gün dinlenmek için ne bahaneler arıyor.
Soran
13 gü
Beni çıkartabilirler mi ya da zıt gidebilirler mi
Gizli Üye
13 gü
Bu suc ki. Sen isyerine gidip, 170 i ara sikayet et. Raporluyum ama ise cagirdilar beni diye sikayet et
0|0
0|0
Soran
13 gü
Şimdi şöyle anlatayım benim covid testim pozitif çıktı ve 10 gün karantinaydım ama aile hekimim bana 14 gün verdi raporu benim 10 günüm doldu dün hemen aradılar karantinan bittiyse gelebilirsin işe o gün işlemiyor şu an sana çünkü karantina süren dolduysa dışarı çıkabilirsin diye baskı yapmaya nasıl deli oldum nasıl sinirlendim
Görüş sahibi
13 gü
Oyle bisey yok. Rapor resmidir. O rapor sisteme isleniyor. Sen enabizdan baksana sisteme. Oyle kafalaroina gore karantina bitti, gel olamaz. Gecsinler bu isleri
Soran
13 gü
Benim raporum pazartesi günü bitiyor ayın 12 sinde iş başı yapabilir diye görünüyor ama onlar karantina süresi bitti diye yarın ve cuma günü işe gelmemi söylüyorlar ben ister sağlam olayım ister hasta olayım dediğiniz gibi 4 gün daha raporum var
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
13 gü
Bak canim... Karantina suresi dogal olarak isleniyor. O ayri. Otomatikman Şu an 10 hemen isler. Ama burda doktor rapor vermis. Yani seni dogal karantina surecine dahil etmemis. Rapor yazmis. O sebeple, sistemde ne gorunuyosa ona gore davrancaksin. Olay bu... Sen ne isle mesgulsun
Soran
13 gü
Anaokulu öğretmeniyim
Görüş sahibi
13 gü
Kadrolumusun yoksa ozeldemisin
Soran
13 gü
Özeldeyim
Görüş sahibi
13 gü
İsteee ozelin kazigi bu. Sen iki yillik mezunumusun
Soran
13 gü
Evet
Soran
13 gü
Birşey olmaz demi yani
Görüş sahibi
13 gü
Olamaz. Olsa bile ihbar ve kidem tazminatini vermek zorundalar. Raporlu iken basina bisi gelse sen suclu olursun. Soyle de ya da. Tutanakla cagrin de. İse gidince imza atsinlar
Soran
13 gü
Beni sırf raporumu kullanıyorum diye çıkartamazlar yani doğru anladım değil mi
Görüş sahibi
13 gü
Oyle sey olabilirmi. Hukuken bunu yapamazlar. Sen ne suredir orda calisiyosun
Soran
13 gü
2 yıldır
Görüş sahibi
13 gü
O zaman iki yillik kidem tazminatini vercekler... Sonra ihbar tazminatini vercekler. Ve sakin herhangi bir evraga imza atma sakin
kanka35 | Eğitim & Kariyer konusunda 2b görüş paylaştı.
Master
13 gü
olmaz
0|0
0|0
Soran
13 gü
Beni işten çıkartabilirler mi ya da zıt giderler mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
04Benim raporum pazartesi günü bitiyor ayın 12 sinde iş başı yapabilir diye görünüyor ama onlar karantina süresi bitti diye yarın ve cuma günü işe gelmemi söylüyorlar ben ister sağlam olayım ister hasta olayım dediğiniz gibi 4 gün daha raporum var
kesinlikle... ama şu da var özel sektörse seni çıkartmak için elinden gelen tüm mobingide uygularlar
Evet özel sektör ama çıkartamaz tazminat vermek zorunda kalır ellerinde öğretmen yok şu an
Orda mısınız
buyurun hanımefendi
En son Yazdığım hakkında ne düşünüyorsunuz
kesinlikle öyle hem tazminata alırsınız hemde işsizlik maaşınız bile olur çalışmadığınız sürece
Raporun 14 gün ise, 14 gün izinlisin. Ötesi yok onun.
Aynen öyle teşekkür ederim 🙏🏻 daha önce de annem ameliyat olucak diye 1 gün izin istedim onu da dediler ki yıllık izninden düşücez dediler bir çalışan iş yerinden 1 gün izin isteyemicek mi neden yıllık iznimden düşülüyor
Seni sömürmek için her şeyi yaparlar. Raporu sonuna kadar kullan. Millet rapor alıp da 2 gün dinlenmek için ne bahaneler arıyor.
Beni çıkartabilirler mi ya da zıt gidebilirler mi
Sen isyerine gidip, 170 i ara sikayet et. Raporluyum ama ise cagirdilar beni diye sikayet et
Oyle bisey yok. Rapor resmidir. O rapor sisteme isleniyor. Sen enabizdan baksana sisteme.
Oyle kafalaroina gore karantina bitti, gel olamaz. Gecsinler bu isleri
Bak canim... Karantina suresi dogal olarak isleniyor. O ayri. Otomatikman Şu an 10 hemen isler. Ama burda doktor rapor vermis. Yani seni dogal karantina surecine dahil etmemis. Rapor yazmis. O sebeple, sistemde ne gorunuyosa ona gore davrancaksin. Olay bu...
Sen ne isle mesgulsun
Anaokulu öğretmeniyim
Kadrolumusun yoksa ozeldemisin
Özeldeyim
İsteee ozelin kazigi bu.
Sen iki yillik mezunumusun
Evet
Birşey olmaz demi yani
Olamaz.
Olsa bile ihbar ve kidem tazminatini vermek zorundalar. Raporlu iken basina bisi gelse sen suclu olursun. Soyle de ya da. Tutanakla cagrin de. İse gidince imza atsinlar
Beni sırf raporumu kullanıyorum diye çıkartamazlar yani doğru anladım değil mi
Oyle sey olabilirmi. Hukuken bunu yapamazlar. Sen ne suredir orda calisiyosun
2 yıldır
O zaman iki yillik kidem tazminatini vercekler...
Sonra ihbar tazminatini vercekler.
Ve sakin herhangi bir evraga imza atma sakin
Beni işten çıkartabilirler mi ya da zıt giderler mi
şimdilik yasak ama ilerde çıkarılar ama işteyken yakalanırsalar ispat edemezler