CieloStellato | Eğitim & Kariyer konusunda 363 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Almanya ya da İtalya'yı seçerdim. Eğitim standartları ve burs olanakları geniş. Özellikle İtalya'nın atmosferini çok seviyorum. Ayrıca Avrupa'nın Türkleri olarak olarak adlandırılıyorlar. Özellikle Güney İtalya'nın insanları oldukça cana yakın, kendimi yabancı hissetmeyeceğim, yalnızlaşmayacağım bir yerde olmak motivasyon konusunda bana oldukça faydalı olacaktır.
Üniversiteleri de oldukça köklü ve başarılı. Akademik anlamda doyuma ulaşacağım bir deneyim olurdu.
Tercih edeceğim üniversiteler muhtemelen şunlardan biri olurdu;
Bologna Üniversitesi
Politecnico di Milano Üniversitesi
Roma La Sapienza Üniversitesi (Roma'da bulunan Tor Vergata Üniversitesi de oldukça başarılı bir üniversite ama La Sapienza'ya göre daha küçük, ikinci planda değerlendirebilirdim.)
Yazılım konusunda Eth Zürich üniversitesinde okumak isterdim (Master için). Uzay ve Havacılıkta Kaliforniya teknoloji enstitüsü üniversitesinde lisans eğitimi alıp, Massachusetts teknoloji enstitüsü üniversitesinde Master yapardım. Ekonomi alanında Oxford'dan Doktora eğitimi alırdım.
0|1
0|0
majestetuncay | Eğitim & Kariyer konusunda 3,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
kanada olurdu.. çine defalarca gittim, yaşanacak bir üllke değil..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
108Üniversiteleri de oldukça köklü ve başarılı. Akademik anlamda doyuma ulaşacağım bir deneyim olurdu.
Tercih edeceğim üniversiteler muhtemelen şunlardan biri olurdu;
acaba neden avrupanın türkleri demişler? italyayı ben de çok severim ama, avrupanın türkleri denmesi onlar için utanç verici olmalı.
Uzay ve Havacılıkta Kaliforniya teknoloji enstitüsü üniversitesinde lisans eğitimi alıp, Massachusetts teknoloji enstitüsü üniversitesinde Master yapardım.
Ekonomi alanında Oxford'dan Doktora eğitimi alırdım.
çine defalarca gittim, yaşanacak bir üllke değil..
I'll take the IELTS exam to study here after 3 weeks
feel extremely nervous :/
gimme some advice :)