Yönetici diye düşünebilirsin bir şeye karar verileceği zaman mesela bir yazının başlığına kararsız kaldıklarında editöre sorarlar yazarı yönlendirir genel mantık hatalsrını tespit eder ve sotunu giderir yani ne kadar doğru ifade ederim bilmiyorum ama bir video kitap gazete dergi ya da her neyse tamamen editörün sorumluluğu altında ilerler
ne_desem_ki | Eğitim & Kariyer konusunda 143 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
ne editörü olduğuna bağlı. Video editörü, videonun düzenlenmesi ve sunuma hazır hale getirilmesi için uğraşır. İçerik editörü ise söz konusu alan her neryde konu ile ilgili içeriklerin araştırılması ve işlenebilir hale getirilmesinde görev alır.
Bu tarz açıklamaları internetten de okuyabiliyorum almak istediğim cevap aslında şunu şunu yapar bunu bunu yapmaz gibi cevaplar. Bir iş üzerinden giriş gelişme sonuç örnekleme mükemmel olabilir
Tauriel1 | Eğitim & Kariyer konusunda 154 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
52Tamamdır ben anladım açıklayıcı oldu teşekkürler
Video editörü, videonun düzenlenmesi ve sunuma hazır hale getirilmesi için uğraşır. İçerik editörü ise söz konusu alan her neryde konu ile ilgili içeriklerin araştırılması ve işlenebilir hale getirilmesinde görev alır.
Diyelim ki gazete haber editörü ya da televizyon haberi editörü
düzenleme ile ilgileniyorlar diye biliyorum. Haberlerin gazetede nasıl yayınlanacağına karar veriyorlar.
Anladım teşekkürler
Bu tarz açıklamaları internetten de okuyabiliyorum almak istediğim cevap aslında şunu şunu yapar bunu bunu yapmaz gibi cevaplar. Bir iş üzerinden giriş gelişme sonuç örnekleme mükemmel olabilir