Arkadaşlar 26 yaşındayim sınava 2022 de gircem şimdiden başladım çalışmaya sizce tıp mi yoksa dış hekimliği mi yaşımı baz alarak yardım ederseniz sevinirim
Güncellemeler:
1 ay
Yardımcı olursanız sevinirim 🙏
1 ay
Aranızda tavsiye verebilecek var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23Nasıl yani
O yollardan bizde geçtik sana tavsiyem elinden geleni yap hedef seçince gidmeiyorusn puan önemli
Sen okuyomusun
Ne seçmemi tavsiye edersin peki
Bak elinden geleni yap iyi bir puan al neyi sececgini ozaman karar ver burası avrupa değil hedef değil puan önemli oluyor
Bir buçuk yıl deli gibi cslosicam iste
Iyi ederisn 2 milyondan fazla takip olacak
Anlamadım
Yaş 26
Yaş 26 iki sene çalışsan 28 hadi diyelim tutturdun tıp. 6 sene okul 34. O da en iyi ihtimalle söylüyorum bak sınıfta kalmazsan. 34-35 yaşına kadar bunu çekeceğine inanıyorsan yap ama değmez bence. Açık konuşayım hevesini kırmak istemem yanlış anlama lütfen ama kısa yoldan bişey yapmaya bak. Bu kadar istekli ve azimlisin madem mutlaka bişeyler yaparsın..
Eczacilik ya da dış hekimliği istiyorum aslında tipi çok istediğimden değil her harikularda 2022 de gircem zaten sınava
O zaman dış hekimliği ya da eczacilik olabilir
Neden peki
Hem tıp diş hekimliğinden çok daha yorucu olur senin için hem de diş hekimliği çok rahat bir meslek diş ile ilgileniyorsun sonuçta sadece kıyas yapınca daha az yorucu olur.
Ama atama yokmuş bu alanda bide kariyer için hangisi iyi
Neden sence
Diğer branşlara göre daha özgür olursun
Ama iş sıkıntısı var deniyor ataması yokmuş
Ben kendi polikliniğini açarsın diye düşünmüştüm. Orasını bilemiyorum
Okuyonmu sen