Gecen sene mezun oldum lisede biraz süslüydüm makyaj yaparak giderdim hep ve okul kiyafeti giymezdim ama tek ben oyle gitmezdim birsuru kiz vardi serbest gelen ama hani takarlar ya bir öğrenciye öyleydi o yüzden ailemi cok ararlardi annemi, babami her hafta ararlardi azar çekerlerdi aileme bile simdi daha iyi anliyorum ne kadar boş bi inat yaptığımı ama işte.. simdi evdeyim mezuna kaldim ders calisiyorum ama annem babam ne zaman yanlarinda 5 dakika dursam o konulari açıyorlar ve sinirleniyorlar kendi kendine ne yapmaliyim sizce nasil unuturlar bıktım artik daha 5 dakika once once bile laf işittim birsürü
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Inşallah bu sene ikimizde kazanırız hiç tuhaf degil daha 21 yaşındasın 30 değil 🤍
Her gün tercih ver evlilik ne zaman daha 30 una kadar okuyacaksın senden bişey olmaz vs vs söylüyorlar aileye kalsa dinlesem varya kafayı yedirirler o yüzden bir süreliğine bu laflara kulagimizi tıkamak en iyisi
Benimkilerde aynı olur bu sene kazanmazsam eminim babam bu sene son diyor kazanamazsan çalışmaya gidersin fabrikaya diyor
Bende çok eğleniyordum lisede ama işte laf yapmalari moralimi bozuyor yine olsa yine süslü giderdim 😂
Bırak onları ben ne yasadimsa lise hayatımda yaşadım o yasantimi bilirim. millete göre yasasaydim lisede yaşlı amcadan farkım olmazdı
Aynen öyle zaten laflari umrumda degil sadece keyfimi kaçırıyorlar anlik olarak benim ailem hiç okul yuzu görmediği icin o ortami bilmiyorlar yoksa lise ortami gibi bir ortam asla bulunmaz bence
Hayat okuldan ibaret değil hayatı yasamana bak tadını çıkarmaya bak yer yaşın gerektirdiği gibi yaşamazsın ilerde kafayı yiyen bunak olursun bu böyledir
Teşekkür ederim tavsiyen için, iyi geceler🥰
İyi geceler 🌹
Yani bencede öyle mezun oldum mu oldum sonuçta hem o zaman küçüktük
Lisede çok ezmişler seni belli bu kuyruk acısının başka açıklaması olamaz😂
Bu sorunun sahibi sensin ben değilim
Ezik olmasaydın süslenip püskenip okula gitmezdin, ayrıca şu an ezilen olduğunu kendin söylüyorsun kdkekdkekfkek ehehe 😃
Benim bu sorunumun sebebi ailem. Senin okulda bu tür sıkıntın olmuş çok dalga geçilip eziklenmişsin o kadar belli ki
Sende şu an ezikleniyorsun ehehe 😃
Üzülme bebiş😘
Ağlama sende yrrk jejeje
Ahahahahahah ailem bunun lafinu yapsa nolur üniversiteye gidince unutulucak sonuçta ama sen her lise muhabbetlerinde akla gelen sünepe olucaksın öpüldünn
Ben liseyi açıktan okudum zavallı seni bide dalga geçiyor güüya 😄😆
O ortami bile görememişsin işte içinde ukte kalmış hayatinin hatasini yapmışsın açıktan okumakla lise kadar eglenceli bi ortam asla göremezsin
Yazik sana 😂😂
Jsjwjjsjks emin ol üni ortamı daha eğlenceli, üni 3 okuyorum içerden hadi şimdi naş (hayır kendi kendini öyle bi gö t ettin ki planlasam böyle gö t edemezdim seni 😆😆😆😆)
Bebeğim ben zaten okulu birakmadim ki mezun oldum ahahahaha üniye gidicem yani ayrica bi karşılaştırma yapman icin ikisinide yaşaman gerekiyor bilgin olsun:) mezun olmuş olman liseye gittigin anlama gelmiyor boyle avutmaya devam et kendini
Mezuna kalmış eziik jsnsjdjjd
Sen harbiden sıkıntılisın ya haahahahahahah cok güldüm gece gece acilen pskologa gitmen lazim çok ciddiyim
Mezuna kalan ezik oluyormuş ya ahahahahahah bunuda öğrenmiş oldum
Tabi gö t oldu şimdi kıvran dur anca ehehe 😃 zavallı ezik
Oku bakalim tekrardan kim got olmuş ahahahaha okula gitmedigin nasil belli okuduğunu anlayacak kapasite yok daha iyi ki liseye gitmemişin sınıfta kalırdın zaten bu zekayla
Ben okulda kitap okuyorum o kitaplarda senin gibi malca şeyler yazmıyor kdkdkekrk
Iyi geceler bebeğim daha fazla yazma bu laflar sana 1 sene yeter😘
Haykırdım ya resmen hadi git ötede kudur şimdi djjdk
Bende çok kitap okurum ama senin okuduğuna emin olamadim şimdi daha 2 kelimeyi bir araya getirerek lafima cevap bile veremiyorsun kudur gibi seviyesiz laflar yazıyorsun sadece üzüldüm haline umarim acilen şifa bulursun
🍖 Al ötede oyna efgjklş
Köpek seni ehehe 😃
Açık dötlü orrrrrrrrrospu seni lslsls
Aynen öyle ya işte ama anlamazlar
Sende abartma istersen hem küçüktük hemde eski muhabbetleri sürekli dile getirmeleri tamamen saçmalık
Onların dile getirmelerinin sebebi senin sürekli çalışmanı istiyorlar
Son 1 sene