Arkadaşlar doğduğumdan beridir ailem oku adam ol diyor. Para mülk sahibi olmak sadece okuyarak mı elde ediliyor. Başka bir çaresi yok mu. Fikirlerinizi bekliyorum
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
86Evet sanırım şans lazım biraz
Okumak pek para etmiyor
Okumadan nasıl gelir gelecek peki dostum
Ticari zekam oldu diyelim meslek nerede param yok ne üzerinde ticari zeka yapacağım ki
Bill gates okumadi parasıda yoktu poker oynayip kazanip microsoftu kurdu. Mark Zuckerberg bikac arkadasiyla facebook u kurup şirket sahibi oldu. Jack dorsey twitter sitesini kurdu ve milyonlar kazandi. Aslinda teknoloji cağında yaşıyoruz. Zekan konusunda endiseliysen youtuber olmayida deneyebilirisn en sacma icerikler bile tutar bu ülkede.
Başka nasıl olunur. Fikrin nedir. Mal mülk sahibi okul okumadan nasıl elde edilinir sence
Ticarete atılabilirsin
Nasıl
Türkiye'nin en iyi üniversitelerinde, en iyi bölümlerinde derece ile okursan olursun ama buradakilerin çoğu dandik yerleri güç bela bitirdiği için tek hayalleri memurluk polislik vs.
Sen ne okuyorsun kız itü uçak mühendisliği falan mi jfkfk
Nasıl para mülk sahibi oluyor millet o zaman. Para gökten mi yağıyor reis
Valla dostum nasıl zengin olunur bilmiyorum. Biliyorum diyen de yakan söylüyordur zaten.
Para nasıl kazanılıra gelecek olursak da herkesin kendince bir formülü vardır ve kimse de kimseye bedavadan bunun sırrını vermez.
Benim kendim tecrübem ise şu ; parayı kovalamayı bırak. Para kadın gibidir kovaladıkça kaçan.
Başarılıyı kovala. Başarılı olursan para peşinden gelir
Ağzına sağlık. Katılıyorum dostum