Walking | Eğitim & Kariyer konusunda 134 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Otobüste insan taşıdığın için ne iş yaptığının farkında olup olmadığını bilmek isteyebilirler, o yüzden, dikkatli ve sabırlı biri olduğunu söyle, insan canina ne kadar değer verdiğini anlat
bilmiyorum ne kadar kazanıyorlar ama normalde iyi kazanırlar en az 5 bin euro dur tahmini çoğu var azı yok
Gizli Üye
1 ay
Çoğu kişi gönülsüz çalışıyor zaten ikna etmek icin özel şeyler söylemene gerek yok sanirim. Sana ne mezunu oldugunu ve ilgi duydugun alanlari sorabilirler belki. Sen de hangi meslekleri düşünebildigini söyleyebilirsin.
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Almanyada yaşıyorum işçi kurumunda (arbeitslos) kayıtlıyım randevum var önümüzdeki hafta otobüs ehliyeti için nasıl konuşayım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
25harika bir fikir tşkler
Rica ederim, uçak teknisyenleri ne kadar kazanıyor orda acaba?
bilmiyorum ne kadar kazanıyorlar ama normalde iyi kazanırlar en az 5 bin euro dur tahmini çoğu var azı yok
hayırlısı bakalım
Olur inşallah 😊
bu sitede almanyadan katılan çok
öylede denk gelmez şimdi yabancı versiyonuna sorsana
yok bizim insanımız herşey bilir evel allah
kimse elle tutulur bişi dememiş
nasıl yani
yardımcı olacak bir şey söylememişler yani :)
Almanya iyidir bu arada ya davet at banada bende gelem :D
:) artık almanyanın forsu kalmamış ikna edemem seni:))
haha ben iknayım :d
allah gönlünce versin
sağol ya :) şakasına takıldım öyle napim almanyayı. iyiyim buralarda
sen iyi isen sen beni al
Olur :)
bende iyim işimi gücümü kurmaya çalışıyorum 10 senedir fabrikalarda çalışmaktan bıktım
Ulaşana bir
siz bilirsiniz
öylemi çok sevindim buna yardım etmiş kadar oldun allah razı olsun genede öyle bilgin olursa burdan yazarsın
isterseniz özelden yazabilirim. Yardımcı olmak isterim. Nasıl olsa gizli değilsiniz
olur
Gizliden çıkayım
Mesaj atabilirsiniz bana
:) bakkal filimleri aklına geldi
hoşuna gitmiş olması çok ilginç :d
yok komik geldi hala var mı öyle şeyler
inş
?