şu an 20 yaşındayım, bir işte çalışıyorum. Karar verdim, yksye çok iyi çalışıp bu sene 4 senelik bölüm kazanmak hedefim. Sevgilim 2 yıl sonra evlenmek istiyor. Ben evlenince evde oturmak istemiyorum, şu an yaptığım işi ömür boyu yapmak da istemiyorum 🤦♀️
Okuyup napcaksın diyor. Kendisini bir kademe altta görürmüş, saçmalama dedim.
Okul bittikten sonra nasıl ikna ederim? Sadece 4 sene beklenmez mi 🙄
Okuyup napcaksın diyor. Kendisini bir kademe altta görürmüş, saçmalama dedim.
Okul bittikten sonra nasıl ikna ederim? Sadece 4 sene beklenmez mi 🙄
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34Kalbimi kırdı. Okuyup napıcaksın benim kuzenim mat öğretmeni atanamadı. Ücretli öğretmenlik yapsan şuanki işinden bir farkı yok diyor. Lisede çocuk gelişim stajı yaptın, başka işe başladın. Benim hiç umudum yok diyor böyle biriyle devam edilir mi ya 🥺😥😓
Ya şimdi şöyle bişey var o kendi görüş açısından haklı ama önemli olan iş sahibi olmak değil meslek sahibi olmaktır cahil olup amele olmaktansa bilgili okumuş işsiz biri olmaktan daha iyidir enazından dünyadan haberin olur kendi haklarını savunabilirsin ben de eskiden diyordum okuyup ne yapacam ilkokul mezunuyum ama şimdi diyorum keşke okumuş olsaydım lütfen okumayı bırakma sevgili aşk meşk işleri gelip geçicidir ama bilgi hayattır 🤗
Evlenme hazır hedef 2023 😂😂
aynen öyle işsiz olsan bile asgari ücrete devam edersin ama gel de anlat 2023 ü 25 e çıkartamadım bı türlü çok aceleci çocuk djdjd
Hah tamam aklıma geldi söyle gelsinler istesinler ama gizliden anne babanla anlaşma yap söylesin kızımın okulu bitmeden bu yaşa gelmeden ben evermem kızım daha küçüktür eğer seviyorsa beklesin zaten o zaman anlarsın sevip sevmediğini 😂😂
Ne boşsun ya ashshhsshjsa
@Mıho123 niye?
Yani okuyunca is bulmak zormuş gibi dusunceye giriyor. Abuk subuk bolum degil ki öğretmenlik istedigim icin ücretli ogretmenlik de olsa yaparım. Yoksa çok saygılı efendi birisi anlayışla karşılar. 2023 te evlenmeye kafayı takmış 🤦♀️
2023 te mi kaç kardeşim ordan kaç kaç
İkimiz de güvenlik işi yapıyoruz. Ben ömür boyu bu işe katlanacağımı sanmıyorum. Zaten yaşım çok genç oyuzden hayatın bir bölümünü okula ayırıcam. Onu da seviyorum ikna etmek lazım sadece 🤦♀️