Merhaba Arkadaşlar biraz kelime bilgim var ama cümle kuramıyorum biraz önce girlsaskguys uygulamasını denedim ama olmuyor cumle kuramıyorum tavsiyesi olan var mı?
SporcuMan18013 | Eğitim & Kariyer konusunda 82 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
İngilizcede grammerden daha önemli bir şey var o da kelime bilgisi. Eğer kelime bilgin zayıfsa istediğin kadar grammer bil cümlede hangi kelimeyi kullanacağını bilmediğinden derdini anlatamazsın.
Onun için en güzel yöntem kelime defteri tut ve oraya gündelik hayatta ve İngilizcede en çok kullanılan kelimeleri 5 kez yazıp ara sıra defteri okuyul tekrar et böylece bir süre sonra kelime hafızan gelişecektir. Onun dışında İngilizce oyun oyna, kitap oku, film izle ve yabancı arkadaşlık sitelerinde sohbet et ve en sonunda da eğer imkanın varsa yurtdışına git.
Bu şekilde bir süre sonra gayet iyi düzeye gelirsin.
a1'i yeni bitirdim şuanda a2'yim ingilizcemi daha çok geliştirip maltada 1aylık kurs veya 1 aylık ingiltere tatili gibi birşey düşünüyorum hem 30 gün boyunca aktif olarak ingilizce konuşmuş olurum hemde daha fazla şey ögrenmiş olurum
Okulda doğru düzgün öğretmedikleri için ben de gramer hiiç bilmiyordum o yüzden de cümle kuramıyordum ama youtube'da sana biir sürü cümle kurdurtan videolar var onları yapa yapa ilerketebilirsin bence
0|1
0|0
Soran
1 ay
Hatırladığın kanal var mı?
merakettimmişte | Eğitim & Kariyer konusunda 101 görüş paylaştı.
En İyi Erkek Görüşü