Arkadaslar ben bir ise girdim ama o alanda hic is tecrubem yok neyse yetistirilmek uzere oldugu icin kabul ettiler muhendismm ben ögretceklerdi işi felan ama isyerinde bana hicbir is vermiyorlar butun gun bos bos oturuyorm zaman gecmiyor verdikleri is getir gotur angarya isler felan bende oraya iyi bir pozisyon icin girdim yani uzuldum maas felan bahsetmediler ne kdr istiosun dediler ama sigorta yaptilar servis var yemekhane felan var maas dememeleri sacma degilmii? diger benle baslayan arkadasla maasida konusmuslar ben gittimde mudur yok diye belirliyemedik.. bide benden banka hesabi istio muhasebe daha maasim belli degl sinir oldum istifa ettim dogrumu yaptim sizce
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
12Evet maas sorunu yokmss kaliteli yer
Evet 4 dedim zatenn tamam dediler ama maas degl sorun butun gun bos oturmak iste sunu dosyala bunu isciye gotur felan diolar muhendis olark girdim
Bütün işler öyle önce çırak muamelesi sonra usta
Bilemedim sonra pisman oldum ik yi aradim istiosan firma sahiibiyle konus tamam derse donersi dediler
İnşallah çağırırlar yine
Sence donsem yuzsuzlukmu olr
Yoo niye olsun patron işe aldıktan sonra kime ne
Digerleri soguk yapcak smdi bana zatenn benim bolum mudurum kizmiss biraktim diyee
Yani kızar ister istemez tabi en azından bir şans daha verir belki
Onu ilgilendirmiyor patron ne derse o o orda calisan
Müdürler genelde sevmediği tiplerin işe alınmaması için patrona baskı uygularlar
Neyse geri donmuycem yoluma bakcam dunyanin sonu degl
Neden
Seni ciddiye almıyorsa durmanın anlamı yok ki
Diger benle giren arkadasta ole