Geçen seneden beri tanıdığım İngilizce öğretmenim sınıfın en iyisi olduğumu bildiği halde. Çekingenliğim ve evdeki sesler yüzünden, ev bir salon bir oda. Herkes televizyon izleyip konuşuyor. Ses alıyor mikrofon. O yüzden fazla katılamadım. EBA’daki ödevlerin hepsini yaptım. Ama Whatsapp’tan attıklarını yapamadım. Ve bana 70 verip ortalamamı 97’den 94’e düşürmüş. Bu notlar üniversite sınavımı etkileyecek. Sistem kapanmış mıdır? Ne demeliyim ne yapmalıyım?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34Velim de neden yapmadın diye çıkışabilir. Ama babam da bilgisayardan ders çalışıyor açıköğretim öğrencisi, onu öne sürüp bu yüzden yapamadım desem kabul eder mi sizce?
kabul ederr kesinlikle etmesi lazım
Ortalamam 97’ydi o not girilene kadar. 94’e düştü. Diğerleri yüksek yani. By ders de yapamadığım ders değil imkanlar yüzünden ses veremedim. Edebiystçı aynı notu verse kabul ederim edebiyatım kötü ama kadın beni geçen seneden de biliyor 70’lik değil benim İngilizcem:(
Ne alaka?
Hayat sadece derslerden ibaret mi?
Maalesef benimki öyle, ailemden kurtulmanın tek yolu iyi bir üniversite. Bir saçma sapan ders yüzünden şansımı düşürmek istemiyorum.
Hayatın zamanla sana çok şey öğreticek. Üniversiteyi bir level atlamak gibi düşün. Her seviye atladığın da hayatın daha çok zorlaşıcak. En önemlisi neden yaşadığını bilmiyorsan boşa bir ömür geçirme.
O notu edebiyatçı verse sesimi çıkarmazdım o dersim kötü ama İngilizce en iyi dersim sinirlerime dokundu.
Bence büyütülecek bişey yok