Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, temel olarak ülkemizde para ve kur politikalarının yönetilmesinden sorumlu kurumdur. Kurumsal varlığı derken kurumsal yapısından bahsediliyorsa sözde bağımsız bir kurumdur. Kurumsal yapısı soruluyorsa gir sitesine kurumsal yapısına bak.
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
1 ay
Abi o siteye giriyorum fakat tam hangi bölüm bilmiyorum rica etsem abi tam bölümünün linkini atabilirmisin
Kurumun varlığı tüzel kişiliği gibi düşün. örneğin bir bakanlığın kurumsal varlığı bir kanuna tabidir. gece gece uzun uzun konuşamıyacağım kusura bakma kardeşim
Bu daha çok TR Ekonomisinin konusu oluyor. TCMB nin resmi Web sayfasını incele. Orda muhtemelen sorunun cevabını bulacaksın
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
1 ay
Teşekkür ederim fakat giriyorum ama tam olarak hangi bölüme girecegim hakkında hicbir fikrim yok kurumsal varlık derken neyden bahsettigini anlamadığım icin
Kurumsal varlık işte :D yani ne zaman kurumsallaştı. Tarihçe kısmında vardır. 1930 dan TCMB nin görevini ifa eden banka hangisiydi vs vs ordan gir işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
32T. C Merkez Bankası Kurumsal varlığı ve temel faaliyetleri abi ne demek bu
Temel faaliyeti geçtim Kurumsal varlığı kısmını gram anlamadım abi kafayı yiyicem 3 tane final ödevi yaptım beynim durdu artık
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, temel olarak ülkemizde para ve kur politikalarının yönetilmesinden sorumlu kurumdur. Kurumsal varlığı derken kurumsal yapısından bahsediliyorsa sözde bağımsız bir kurumdur. Kurumsal yapısı soruluyorsa gir sitesine kurumsal yapısına bak.
Abi o siteye giriyorum fakat tam hangi bölüm bilmiyorum rica etsem abi tam bölümünün linkini atabilirmisin
www.tcmb.gov.tr/.../Organizasyon+Semasi
bunu bilmek için iktisat bilmeye gerek yok bu arada.
Kurumsal varlık ne bu abi ya parası mı mal mülkü mü oluyor acaba
Kurumun varlığı tüzel kişiliği gibi düşün. örneğin bir bakanlığın kurumsal varlığı bir kanuna tabidir. gece gece uzun uzun konuşamıyacağım kusura bakma kardeşim
al sana son olarak merkez bankası kurumunun dayanağı olan mevzuatı paylaşayım. araştır.
www.tcmb.gov.tr/.../KANUN-Temmuz+2019.pdf
T. C Merkez Bankası Kurumsal varlığı ve temel faaliyetleri ne demek oluyor hiç anlamadım
Faaliyetleri tamam da kurumsal varlığı ne demek ki bankanın
Bu daha çok TR Ekonomisinin konusu oluyor. TCMB nin resmi Web sayfasını incele. Orda muhtemelen sorunun cevabını bulacaksın
Teşekkür ederim fakat giriyorum ama tam olarak hangi bölüme girecegim hakkında hicbir fikrim yok kurumsal varlık derken neyden bahsettigini anlamadığım icin
Kurumsal varlık işte :D yani ne zaman kurumsallaştı. Tarihçe kısmında vardır. 1930 dan TCMB nin görevini ifa eden banka hangisiydi vs vs ordan gir işte
www.tcmb.gov.tr/.../Organizasyon+Semasi
Yani bu bölümmü varlık derken ben para mülk birseyler zannediyorum 3 tane final ödevi yapınca sıfırlandım bir güzel
Hoca niye böyle yazar anlamıyorum yapı yazsan ya varlık niye yazıyorsun
Varlığı tek alma başında kurumsal var :D TCMB nin para türleri falan var da hoca onu sormamış. Daha çok tarihçe gibi geldi bana
T. C Merkez Bankası Kurumsal varlığı ve temel faaliyetleri ne demek bu anlatırmısın lütfen
Temel faaliyetlerini gectim diyelim kurumsal varlığı ne oluyor gram anlamadım