Arkadaşlar, özel bir şirkette personellerden ben sorumluyum. Hatalarından da başarılarından da. Yeni aldığımız bir arkadaşımız var. Arkadaştan kastım iş arkadaşı. Sosyal hayatta tanımam etmem. Bazı konuları anlatıp tarif ediyorum. Özellikle dikkate etmesi gerektiği yerlerde uyarıyorum ve sürekli özellikle uyardığım noktalarda hatalar yapıyor. En az 50 defa tekrarlamışımdır. Bir insan bunu kasıtlı yapmaz, farkındayım dikkatsizlik ama hiç düzelme olmuyor. Kendisine verdiğim bazı görev ve sorumlulukları çok aksatıyor. Saat 5 de mesaimiz biter bizim ama iş yoğunluğuna göre 6 ya kadar uzayabiliyor. Saat 16:59 da işini bırakır toparlanır. Hiç fikir görüş de almaz. Ben üsttüyüm ama ben bu kadar rahat değilim şirkette. Devam etmesi veya yol ayrımı konusundaki karar da ben de ama yolları ayırmaya gönlüm el vermiyor. Bu konuda katı mı olmalıyım yoksa biraz daha?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
24Haklısınız aslında. Ama keşke erken bitirmek içi elinden geleni yapsa da erken çıksa yine sorun etmem. İşini bitirmeden çıkar gider, yarım kalır hep. Sanırım uygun dille bu güne kadar ki emekleri için teşekkür etmenin zamanı gelmiş gibi.. Üzülüyorum bir yandan da
üzülsen de bu duruma bağışıklık kazanman lazım emin ol bu ilk olmayacak dünya hassas kalpler için cehennemdir :(
Haklısınız kesinlikle
Bir gün zora düşersen birileri de seni idare eder. Hayat böyledir. Atma işten adamı
Çook ama çoook uyarı yapıldı
Ya hepimizin hataları oluyor. Benim bir dikkatsizliğim şirkete 350bin euro'ya mal olmuştu misal. Sen son bir kere bire bir konuşmaya çalış düzelme olmazsa yapacak birşey yok. Uyarmak ayrı bire bir konuşmak ayrı, vicdanın rahatlar en azından
Uygulaması çok kolay bir imzama bakıyor. Ama vicdanım izin vermiyor
Kötü çalışan yüzünden senin ve diğer iyi çalışanlarının performansı düşerse ve patronun herkezi işten atarsa ne yapacaksın vicdan mı?