Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
ben de İstanbul esenyurt vs doğu görevi olarak sayıldığını biliyorum ama buradaki herkes hayır demiş
Sultanbeyli , esenyurt hepsi olmasa da bir mahallesi doğu hizmeti diye biliyorum tabi bunlar her sene güncelleniyor
bağcılarda oturuyorum zaten neresi olursa olsun farketmez İstanbul zorunlu görev sayılması yeter 🤣
Il milli eğitim müdürlüğüne sor daha net bilgi alirsin
aşırı komikmiş
Ya kusura bakma alay ediyosun sandım cidden İstanbul içi doğu hizmetine giriyor mu?
teşekkürler sağol
anlamak istemiyorsunuz sanırım istanbulun bazı semtleri doğu görevi olarak sayılıyor ama siz bilirkişiler böyle yorumlar yapıyorsunuz
:DDD komik
öğretmenlik
Doğu görevi sayıldığı yerler var. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
410ben de İstanbul esenyurt vs doğu görevi olarak sayıldığını biliyorum ama buradaki herkes hayır demiş
Sultanbeyli , esenyurt hepsi olmasa da bir mahallesi doğu hizmeti diye biliyorum tabi bunlar her sene güncelleniyor
bağcılarda oturuyorum zaten neresi olursa olsun farketmez İstanbul zorunlu görev sayılması yeter 🤣
Il milli eğitim müdürlüğüne sor daha net bilgi alirsin
aşırı komikmiş
Ya kusura bakma alay ediyosun sandım cidden İstanbul içi doğu hizmetine giriyor mu?
teşekkürler sağol
anlamak istemiyorsunuz sanırım istanbulun bazı semtleri doğu görevi olarak sayılıyor ama siz bilirkişiler böyle yorumlar yapıyorsunuz
:DDD komik
öğretmenlik
Doğu görevi sayıldığı yerler var. 😂