Tabi direk cevabı yazmayın normal çözümü olarak ve son olarakta cevap şimdiden teşekkürler ha bu arada ben çözdüm nerdeyse ama emin değilim ve içimde rahat olsun istiyom
Olsun kalabalık dursun da millet gelip cevaplasın #_#
Soran
8 gü
Anladım ama üşendim kolay gelsin yorumunu bunu yani kalabalık dursun millet gelip cevaplasın düşünerekten o yorumu yapmadın değilmi ama neyse neyse tamam sorun değil
Evet 2 bu arada kolay soru biliyom ama tam anlayamadım şu içler dışlar çarpımını bende kolay bi soruyu çözmek için buraya attımki çözünce soruda kolay olduğu için yani kolaysoruyuçözünce anlaşılır mantığı neyin ne olduğuişte öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
54içler dışlar çarpımı
2.2x 2=2.× 4
4× 4=2x 8
(Bilinenler bir tarafa bilinmeyenler bir tarafa 2× sola -2× diye geçiyor 4x-2x=2× kalıyor. 4 sağa -4 diye geçiyor. 8-4=4 kalıyor)
2x=4
×=2
Teşekkürler
Rica ederim☺
2x+2=x+4
2x-x=4-2
x=2
yontem 2 icler dislar
2x+8=4x+4
8-4=4x-2x
4=2x
2=x
Çok teşekkürler
x leri ve sayıları bir tarafa topla
4x - 2x = 8 - 4
2x=4
x=2
Çok teşekkürler
Yorum için teşekkürler
Daha doğrusu cevap için :))
Rica ederim
Hmmmmmm teşekkürler
Teşekkürler
Ricalar
Sağol ama üşendim yazıcağınada hiç bişey yazmasaydın bence
Olsun kalabalık dursun da millet gelip cevaplasın #_#
Anladım ama üşendim kolay gelsin yorumunu bunu yani kalabalık dursun millet gelip cevaplasın düşünerekten o yorumu yapmadın değilmi ama neyse neyse tamam sorun değil
Yahu rahat ol. En azından kolay gelsin diyeyim dedim
Hmmm peki
hmmm
@kadiiiirrrr hıhımm
cevap ne sence
@kadiiiirrrr 2 değil mi
Sağol teşekkürler öyle yapıyom zaten
X2 evet kolay bi soru
Evet 2 bu arada kolay soru biliyom ama tam anlayamadım şu içler dışlar çarpımını bende kolay bi soruyu çözmek için buraya attımki çözünce soruda kolay olduğu için yani kolaysoruyuçözünce anlaşılır mantığı neyin ne olduğuişte öyle
Sıkıntı yok kardeşim bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp güzel bi paylaşım like atıyorum şimdi 👍🏽😉
Aynen evet bilmemek ayıp değil :) teşekkürler